Puzzle 3D mecanic, Mustang mecanic, WT, lemn, 628 piese

  369,00 lei
  Include TVA

  Pregateste saua si porneste in galop apaturi de acest puzzle Mustang. Vei fi incantat nu doar de construirea puzzle-ului, ci si de armonia miscarii mecanice, iar rezultatul final va fi un decor cat se poate de inspirat pentru casa sau biroul tau. Produs STEM pentru parinti iscusiti si copii destepti!

  Detalii tehnice:

  ·        Brand: Wood Trick

  ·        Material: Lemn ecologic

  ·        Tip de miscare: Mecanica

  ·        Asamblare: Fara adeziv, fara scobitori

  ·        Timp de asamblare: 4-5 ore

  ·        Dimensiune asamblata, lungime*latime*inaltime: 335*117*176 mm

  ·        Dimensiune pachet lungime*latime*inaltime: 188*188*35 mm

  ·        Varsta recomandata: 14+

  Mustangul este calul salbatic, originar din Spania, care a  ajuns in America de Nord, adus de catre exploratorii spanioli. Oriunde Spaniolii ajungeau, isi aduceau cu ei si caii foarte necesari deplasarilor rapide si libertatii acestora. Caii spaniolilor, fiind foarte obisnuiti cu oamenii, erau usor de furat de catre nativii americani.

  Acest animal era sacru pentru indienii nord-americani (pieile rosii) care aveau un cult aparte pentru el. Denumirea „mustang" deriva din cuvantul spaniol „mustengo" si inseamna „fiara fara stapan" sau „cal fara stapan". Acesti cai sunt numiti, de asemenea, cai salbatici, din cauza firii lor nestapanite.

  Mustangul acestui puzzle este decorul unui postament decorat cu totemuri si  motive care amintesc de indienii nord-americani. Prin actionarea cheitei din partea laterala a cutiei calul va prinde viata si va incepe sa "galopeze".

  Setul include un manual de instructiuni detaliat, cu fotografii, care explica ordinea corecta de conectare a componentelor. Toate piesele sunt realizate din placaj durabil si nu este nevoie sa folositi lipici sau alte consumabile pentru a le asambla. Distractiv, inteligent si ecologic, acest puzzle va fi un cadou minunat pentru iubitorii de puzzle si cai.

  Wood Trick
  5905215720420

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel avansat
  Nr. piese produs
  peste 500 piese

  Referinte specifice

  ean13
  5905215720420

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.