Puzzle 3D mecanic, Vulturul Libertatii, WT, lemn, 308 piese

  299,00 lei
  Include TVA

  New York - metropola vitezei, a visului american si a libertatii. Vulturul libertatii este  puzzle inedit, care sa iti evoce toate simbolurile americane.  Produs STEM pentru parinti iscusiti si copii destepti!

  Detalii tehnice

  ·        Brand: Wood Trick

  ·        Material: Lemn ecologic

  ·        Tip de miscare: Mecanica

  ·        Asamblare: Fara adeziv, cu scobitori, motor cu arc metalic

  ·        Timp de asamblare: 6-8 ore

  ·        Dimensiune asamblata, lungime*latime*inaltime: 285*295*620  mm

  ·        Dimensiune pachet lungime*latime*inaltime: 370*185*50 mm

  ·        Varsta recomandata: 14+

  Tu cat de bine cunosti New York-ul ?

  Statuia Libertatii este, fara indoiala, emblema orasului. Moumentul a fost un cadou facut de Franta cu ocazia centenarului Revoluției Americane.Monumentul a fost dezvelit la 28 octombrie 1886, fiind vechi de peste un secol. Apropo, numele complet al acestui monumen este. „Libertatea care lumineaza lumea”. Acest slogan a stat la baza proiectarii acestui puzzle, care contine cele 2 simboluri ale libertatii americane: vulturul libertatii si statuia libertatii.

  Acest model imbina replica in miniatura a magnificei metropole, simbolul orasului - Statuta Libertatii, iar deasupa a fost inclusa figurina  unui vultur care zboara triumfător deasupra orasului. Folosind o parghie unica, poti activa motorul mecanic care va face ca aripile vulturului sa bata de parca ar zbura deasupra orasului.

  Modelul se construieste din piese de placaj lustruit, material ecologic, care protejeaza sanatatea si mediul. Nu este necesar sa folositi adeziv. Asamblarea ceasului este explicata in detaliu in manualul de instructiuni.

  Wood Trick
  5905215720307

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel mediu
  Nr. piese produs
  300-500 piese

  Referinte specifice

  ean13
  5905215720307

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.