Puzzle 3D mecanic, Castelul Dragonului, WT, lemn, 978 piese

  640,00 lei
  Include TVA

  Acest model sofisticat numit Castelul Dragonului te va transporta în Evul Mediu. Pe atunci, lorzii feudali, nobilii și membrii familiei regale construiau frecvent castele. Unele castele se transformau adesea în orașe. Castelele mărețe ale antichității și poveștile istorice fantastice au influențat designul nostru pentru Castelul Dragonului.

  Detalii tehnice:

  Complexitate: ★★★★★

  Dimensiuni model: 275*345*265 mm

  Număr de bucați: 978

  Dimensiuni pachet: 365*365*50 mm

  Timp de asamblare: 12-14 ore

  Greutatea pachetului: 3.690 kg

  Ce diferențiază castelele de alte structuri?

  Unicitatea unui castel este că acest tip de clădire era de obicei extrem de apărat. Castelele au fost construite cu pricepere; în jurul lor s-au săpat șanțuri, iar zidurile au fost cioplite din piatră și puternic fortificate. Războiul a fost larg răspândit în perioada în care castelele erau proeminente. Prin urmare, această metodă de construcție a fost pe deplin adaptată acelor vremuri.

  Dragon Castle image with text 1

  Ce face acest model să fie atat de special?

  Inginerii noștri au împachetat o mulțime de detalii în acest model. Veți observa că turnurile castelului se rotesc pe lângă motivul în formă de dragon care înfrumusețează exteriorul. Puteți folosi cel mai jos nivel al castelului ca veioză pentru că este iluminat. Puteți ridica și coborî puntea împingând o anumită pârghie și deschizând și închizând poarta. În plus, un mecanism planetar din miezul castelului activează patru turnuri în miniatură.

  Dragon Castle image with text 2

  Construim castelul nostru din placaj șlefuit, care este plăcut din punct de vedere estetic și complet sigur pentru mediu și sănătatea dumneavoastră. Nici măcar nu veți avea nevoie de lipici pentru a asambla  Castelul Dragonului.

  Veți găsi piesele de care aveți nevoie și instrucțiunile detaliate cu fotografii în ambalajul produsului. Chiar dacă este pentru prima dată când te confrunți cu astfel de provocări, instructiunile te vor ajuta să așamblezi castelul în câteva ore.

  Vă puteți bucura in cadrul familiei asambland modelul împreună și să interacționați cu acesta sau să oferiți un astfel de constructor unei persoane dragi. Castelul Dragonului finalizat poate fi un punct focal al camerei, o lumină de noapte și un decor interior!

  Dragon Castle information image

  Wood Trick
  5905215720192

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel avansat
  Nr. piese produs
  peste 500 piese

  Referinte specifice

  ean13
  5905215720192

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.