Puzzle 3D mecanic, Platforma de foraj petrolier, WT, lemn, 1180 piese

  599,00 lei
  Include TVA

  Este greu să exagerezi importanța petrolului. Nu este doar combustibil; este un element important pentru majoritatea industriilor moderne. Petrolul este atât de esențial pentru viețile noastre încât oamenii au învățat să-l extragă chiar și din fundul oceanului folosind instalații de foraj specializate. Acest sistem de inginerie genial ne-a inspirat să creăm un model 3D din lemn al unei platforme de foraj petrolier. Asamblați-l și bucurați-vă de cel mai înalt nivel de complexitate!

  Detalii tehnice:

  ·        Complexitate: nivel 5

  ·        Dimensiuni model: 365*320*365 mm

  ·        Număr de bucați: 1180

  ·        Dimensiuni pachet: 365*365*35 mm

  ·        Timp de asamblare: 14-16 ore

  ·        Greutatea pachetului: 2.703 kg

  Offshore Rig Platform image with text 1

  Platforma forează petrol 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an

  Este un adevărat oraș plutitor, cu tot ce este necesar pentru a trăi și a munci. În mod obișnuit, tura pentru lucrătorii petrolieri de pe platforma platformei offshore durează 2-3 săptămâni, apoi o altă echipă preia controlul. Este o muncă foarte grea și periculoasă, cu marea deschisă și uleiul ușor inflamabil crescând riscurile. De aceea, echipamentele de salvare, de la bărci la elicoptere, fac și ele parte din platformă. Pentru a face modelul nostru 3D din lemn cât mai realist posibil, inginerii noștri au inclus și aceste elemente.

  Offshore Rig Platform image with text 2

  Impresionant cu adevărat prin nivelul de detaliu

  Platforma de foraj petrolier 3D cuprinde 3 suporturi masive și o platformă reglabilă capabilă să își schimbe înălțimea deplasându-se în sus sau în jos de-a lungul structurii. Modelul este, de asemenea, prezentat cu elemente interactive, cum ar fi un batiscaf, macarale de ridicare mobile, echipamente de salvare și un elicopter. Există și o opțiune de găurire – acționată de un motor cu arc, burghiul poate funcționa până la 75 de secunde la o singură pornire a mecanismului.

  Offshore Rig Platform information image

  Platforma de foraj petrolier este un model 3D care combină un design realist, un nivel incredibil de detaliu și mecanisme complexe în interior. Dispunând de cel mai înalt nivel de complexitate și de 1180 de piese impresionante de asamblat, platforma se află în topul celor mai provocatoare modele 3D. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unui puzzle de inginerie autentic sau a unui proiect unic de bricolaj, platforma noastră ar fi o alegere excelentă pentru a vă provoca abilitățile de asamblare. De obicei, este nevoie de 14 până la 16 ore pentru a asambla modelul.

  Wood Trick
  5905215720390

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel avansat
  Nr. piese produs
  peste 500 piese

  Referinte specifice

  ean13
  5905215720390

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.