Puzzle Mecanic 3D din metal, Time For Machine, Mighty Dornier, 190 piese

  549,00 lei
  Include TVA

  Material: otel inoxidabil

  Înălțime: 150 mm (5,9 inchi)

  Lungime: 220 mm (8,6 inchi)

  Lățime: 265 mm (10,4 inchi)

  Numar de piese: 190

  Numar de placi: 4

  Îți amintești la ce te gândeai când erai copil, energic și nedormit? Când părinții tăi ți-au spus să te duci la culcare, pentru că era TIMPUL?

  „Sunt uriașii răi?” „Cum ar fi HALK, dacă ar fi o MAȘINĂ?” „Sunt creaturile de metal IMORALE”?

  Este timpul ca tu să afli răspunsul! Permiteți-ne să vă prezentăm eroul nostru. Faceți cunoștință cu Mighty Dornier!

  Dornier Flugzeugwerke a fost o fabrică de avioane germană fondată în 1914. Pe parcursul duratei sale lungi de viață, compania a produs multe modele atât pentru piața civilă, cât și pentru cea militară. Mighty Dornier este un gigant puternic, dar prietenos, conceput pentru zboruri civile, care a stăpânit atât apa, cât și aerul. Ai visat vreodată să fii căpitan? Multe caracteristici ale aeronavei au ecoul  aranjamentelor nautice ale vremii. Sunteți bineveniți cu drag la cabina de zbor, care arată foarte mult ca un pod al unei nave. Găzduind până la 169 de pasageri la bord în camere luxoase, punți și baruri ude, barca zburătoare Mighty Dornier a rămas un record pentru prima jumătate a secolului al XX-lea.

  Dornier Do X din metal, strălucitor, mecanic, de la Time for Machine va atinge inima oricărui oaspete de acasă sau de la birou. Acest model este asamblat mai ușor decât Heavenly Hercules, iar întreaga structură demonstrează un nivel diferit de funcționalitate.

  Perpetuează luxul și eleganța vintage a acestui gentleman de fier! Simțiți metalul care devine moale ca plasticul în mâinile voastre, simțiți cum își schimbă forma și dimensiunea, atunci când îndepărtați ușor parte câte o parte din tabla de metal pentru a forma propria ta capodopera!

  Mighty Dornier a stăpânit toate cele patru elemente naturale: apa, aerul, metalul trupului său puternic și focul inimii sale puternice. Și îți oferim șansa de a deveni singur stăpânul acestui gigant. Pune-le împreună și bucură-te de energia a șase motoare când Mighty Dornier țintește spre cer în mișcările sale nobile!

  Standul este realizat în stilul Art Nouveau tipic de la sfârșitul secolului al XIX-lea-începutul secolului XX. De exemplu, Turnul Eiffel este realizat în acest stil. Un mecanism foarte inteligent proiectat redirecționează puterea către avion și rotește toate cele 12 elice de pe aripa acestuia. Avionul original avea 12 motoare, 6 rotind rotoarele din față și 6 pe spate. Avionul avea o cameră separată de control al motoarelor, operată de un inginer. A comunicat cu piloții printr-un sistem de conducte vocale ca pe nave.

  Veți găsi, de asemenea, un simbol al volanului pe aripa avionului. Acest volan este situat lângă o pârghie la îndemână care controlează mișcarea eleronului la fel ca la avionul real. Pedala de pornire/oprire de pe stand este similară cu pedala din cabina de pilotaj a unui avion. Există, de asemenea, o pârghie de accelerație sub care puteți utiliza pentru a reduce viteza de rotație. Dornier este unul dintre cele mai bune exemple din colecția Time for Machine 2022.

  0850009324610

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel avansat
  Nr. piese produs
  150-199 piese

  Referinte specifice

  ean13
  850009324610

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.