Puzzle 3D Piececool, MITSUBISHI A6M ZERO, Metal, 29 piese

  195,00 lei
  Include TVA

  HP234-RS

  DECORAȚIUNE PENTRU CASĂ  -  Setul de artizanat din metal nu este doar funcțional și interesant, ci și frumos proiectat! Cadouri grozave pentru Ziua Recunoștinței, Ziua Nașterii, Ziua Crăciunului, Ziua Tatălui, Ziua - Înapoi la școală. O piesă de artizanat din metal cu adevărat unică pe birourile tale, rafturile de cărți sau noptiera.

  DISTRACTIV DE ASSAMBLAT ȘI PROVOCATOR- Puzzle-urile metalice 3D sunt potrivite pentru adolescenți și adulți cu vârsta peste 14 ani. Realizarea unui kit de model din metal este o provocare și poate dura peste 8 ore, în funcție de viteza și răbdarea dvs. După ore de muncă dedicate vei obține un sentiment puternic de realizare.

  TIMPUL IN FAMILIE - Concteaza intreaga familie si ofera distractie si divertisment lucrand la acest puzzle din metal DIY. Construirea acestor modele de puzzle 3-D poate fi distractiv de finalizat împreună in familie. Credeți-ne, acesta este un timp de neuitat în familie și va inspira și va promova capacitatea copilului dumneavoastră de a planifica și construi o structură ca un adevărat arhitect sau inginer.

  INSTRUCȚIUNI DETALIATE - Modelele noastre metalice 3D sunt fabricate din oțel inoxidabil superior și toate piesele metalice vor fi tăiate cu ușurință, nu este nevoie de lipici sau lipire în timpul asamblarii. De asemenea, jucăria educațională vine cu instrucțiuni foarte detaliate. Urmați pașii indicați în instrucțiuni și veți construi corect setul de artizanat din metal.

  SUNT NECESARE INSTRUMENTE DIY - Instrumentele de asamblare sunt recomandate, dar nu sunt incluse. Piesele pot fi tăiate cu ușurință din foi. Clipperul și cleștele cu vârful cu ac sunt instrumentele recomandate pentru îndoirea și răsucirea urechilor de conectare.

  Caracteristici tehnice:

  Greutate: 171 g

  Materialul produsului: otel

  Dimensiunea modelului asamblat: L17 ×L13 ×H9cm

  Dimensiunea ambalajului: L13 x l2,5 x H24,2 cm

  Nivel de provocare: ★★☆☆☆☆☆

  Numar piese: 29

  6927897207210

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel usor
  Nr. piese produs
  0-99 piese

  Referinte specifice

  ean13
  6927897207210

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.