Cum să construiești primul tău puzzle 3D din lemn?

person Posted By: Robotime Romania On:
Cum să construiești primul tău puzzle 3D din lemn?

Dezvoltarea puzzle-ului 3D din lemn beneficiază de divertismentul și educația acestuia. Este ușor de imaginat că, în zilele noastre, cu ritmul mai rapid al vieții, lucrurile mai banale duc la o presiune constantă. Prin asamblarea puzzle-urilor 3D din lemn, vă poate concentra atenția, astfel încât să nu aveți timp să vă gândiți la altceva. Între timp, pare o oportunitate bună pentru tine de a ne ajuta creierul să ia o pauză.

 

Nu numai că, unul dintre cele mai recente studii despre puzzle-uri publicate pe PMC (PubMed Central®, Biblioteca Națională de Medicină a Institutului Național de Sănătate din SUA (NIH/NLM)), Puzzle-urile din lemn 3D ca îmbogățire cognitivă (PACE), arată că puzzle-urile au o influență semnificativă asupra dezvoltării creierului unui copil, având un impact pozitiv asupra nivelului IQ și dezvoltă abilități de rezolvare a problemelor, precum și creierul unui adult, contribuind la întârzierea dezvoltării Demenței și Alzheimer. În plus, s-a descoperit că puzzle-urile reduc stresul și îmbunătățesc starea generală.

 

Dacă încă ezitați să cumpărați puzzle 3D din lemn, vă sugerez să-l cumpărați acum, deoarece o vorbă spune „Cu cât cumperi mai devreme, cu atât te poți bucura mai devreme”! Prin urmare,  ți-am pregătit câteva opțiuni, în special pentru începători, care pot oferi câteva referințe. Acum să începem!

 

Ce este un puzzle 3D din lemn?

În general, un puzzle 3D din lemn este un model tridimensional format din unele părți din lemn. O mare caracteristică a puzzle-urilor 3D din lemn este aceea de a face piesele strâns legate fără a utiliza lipici la asamblare.

 

Cea mai mare plăcere a puzzle-urilor din lemn 3D este că este o provocare să le construiești. Fiecare puzzle din lemn nu este asamblat la cumpărare. Primești un kit care conține toate piesele puzzle-ului 3D din lemn. Aspectul final poate fi văzut doar după ce finalizați asamblarea. Procesul de asamblare este foarte dificil. Le sugerăm începătorilor să înțeleagă dificultatea de asamblare înainte de a construi. În plus, fiecare puzzle din lemn 3D este diferit, iar puzzle-urile din lemn 3D extrem de dificile necesită adesea mai mult timp și efort.

 

Dacă ești începător sau construiești pentru prima dată un puzzle 3D din lemn, trebuie să știi din timp câteva întrebări. Acesta este un ghid pe care l-am pregătit pentru tine.

 

Alegeți un puzzle 3D din lemn care vi se potrivește

Oamenilor le place să provoace dificultatea, dar nu vă recomandăm să construiți un puzzle 3D din lemn dificil la început.

Iată câteva dintre motivele noastre:

 

- În general, un puzzle 3D din lemn este intern procesului de asamblare externă. Trebuie să-l asamblați pas cu pas conform instrucțiunilor. Când nu aveți suficientă experiență, puteți face multe greșeli care cauzează pierderi sau chiar piese sparte. Acest lucru vă va afecta serios experiența de asamblare și starea de spirit.

 

- Numărul de piese dintr-un pachet simplu de puzzle din lemn 3D este de obicei mic, astfel încât să puteți înțelege rapid posibila plasare a fiecărei piese. Prin urmare, nu trebuie să depui prea mult efort pentru a-l asambla. Prin asamblarea unui puzzle simplu 3D din lemn, puteți ști dacă vă place un puzzle 3D din lemn. Și prețul unui puzzle simplu 3D din lemn va fi, de asemenea, mai mic.

 

Puteți verifica dificultatea de asamblare a puzzle-urilor ROKR prin următoarele link-uri.

 

Top 6 puzzle-uri 3D din lemn potrivite pentru începătorii ROKR

Top 7 cele mai dificile puzzle-uri 3D din lemn din ROKR în 2022

Aplicați o forță moderată pentru a evita spargerea pieselor

Aceasta este o problemă pe care oamenii o întâmpină adesea atunci când asamblează un puzzle 3D din lemn. Deoarece materia primă este lemnul, chiar dacă producătorii au încercat să rezolve această problemă din perspectiva procesului de fabricație și a grosimii piesei, aceasta încă există. Prin urmare, oricât de nerăbdător sunteți să finalizați rapid un puzzle 3D din lemn, ar trebui să aveți grijă.

 

Pentru siguranța dumneavoastră, trebuie să știți cum să înlocuiți piesele înainte de a cumpăra. Sunt disponibile servicii de înlocuire a pieselor? Livrare gratuita? Cât timp trebuie să aștept dacă trebuie să schimb piesele? Trebuie să știți aceste întrebări în avans. Se poate stabili că dacă cumpărați un puzzle 3D din lemn din Robotime Online Store, puteți obține un serviciu de înlocuire a pieselor, iar timpul de transport este de aproximativ 10 zile.

 

Precizia părții din lemn a puzzle-ului 3D din lemn

Un puzzle 3D din lemn de înaltă calitate necesită materii prime bune și precizia pieselor. Precizia pieselor este foarte importantă pentru finalizarea puzzle-ului. Puzzle-ul poate să nu funcționeze fără lipici dacă este prea slăbit. Dacă este prea strâns, va cauza neplăceri în timpul procesului de asamblare sau chiar va sparge piesele.

A piece of pre-cutting wood

Datorită mașinii de tăiat cu laser CO2, Robotime controlează precizia pieselor puzzle-ului 3D cu 0,05 mm, astfel încât acestea să poată fi strâns conectate și să nu rupă ușor piesele. 

 

Bucurați-vă de distracția de la asamblare

Comentarii

Niciun comentariu în acest moment!

Lasă comentariul tău

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie