Idei creative de pentru rafturile de cărți care aduc magie în biblioteca ta

person Posted By: Robotime Romania On:
Idei creative de pentru rafturile de cărți care aduc magie în biblioteca ta

Cititul este una dintre cele mai bune abilități pe care ar trebui să le învățăm copiilor noștri la o vârstă foarte fragedă. Mulți oameni cred că lectura este importantă, deoarece este o abilitate de bază de dobândit. Cu toate acestea, poate beneficia și copiilor și adulților deopotrivă, cum ar fi îmbogățirea vocabularului lor, învățarea multor informații generale valoroase, îmbunătățirea imaginației lor și multe altele.

 

Mulți experți au recomandat să pună un raft pentru cărți pe raftul lor sau pe desktop pentru a-și încuraja copiii și adulții să citească și să se concentreze pe ceea ce citesc. Este important ca atât copiii, cât și adulții să învețe cum să se bucure și să aprecieze lectura, deoarece aceasta îi poate duce în multe locuri datorită imaginației lor și faptelor pe care le vor afla în viața reală. Acest articol vă va recomanda câteva cotoare uimitoare de cărți pentru a vă lumina colțul de lectură. Unul dintre ele este Robotime Rolife Sakura Densya 3D Puzzle Cotor de carte, care este foarte popular printre clienții noștri în aceste zile.

 

A avea un colț de lectură nu înseamnă să înființezi câteva inserții pentru rafturi și să-l numești pe zi. Înseamnă să petreceți mult timp gândindu-vă la ce articole se potrivesc bine cu colțurile de lectură. Una dintre acestea este piesele de decorare pentru rafturi sub forma unui kit de case de păpuși în miniatură DIY. Copiii și adulții trebuie să aibă un spațiu grozav de lectură pentru un colț de carte, de la cărți până la decorațiuni.

 

Iată câteva dintre cele mai bune recomandări pentru un kit de casă în miniatură bricolaj, pentru a vă face colțul cărții de lectură să arate uimitor.

 

Sakura Densya Book Nook

Acest puzzle 3D Robotime Rolife Sakura Densya este grozav ca inserție de raft pentru un colț de lectură plin de cărți și benzi desenate despre Japonia și cultura japoneză. Acesta este perfect pentru cei care iubesc cultura japoneză și doresc să încorporeze câteva elemente de design în colțul lor de cărți.

 

Acesta este ușor de făcut, are modele complicate și nu va arăta deplasat cu decorațiunile tale pentru colțul de lectură. Este inspirată de florile de cireș sau de sakura, cunoscută drept unul dintre cele mai simbolice obiecte din Japonia. Vă sugerăm ca odată terminat să îl puteți pune cu niște lumini calde pentru întreaga ambianță.

 

Cotorul de carte Orasul insorit

Această casă în miniatură DIY este perfectă în timp ce vă umpleți colțul de lectură cu clasici, de la piesele lui Shakespeare până la Poveștile Canterbury de Geoffrey Chaucer. Este inspirat din vechile orașe englezești din secolele al XVII-lea și al XVIII-lea, cu luminile lor calde care luminează detaliile complicate ale orașului în miniatură.

 

Acesta este perfect pentru un raft de cărți plin cu clasice occidentale și va crea cu adevărat starea de spirit odată ce vă așezați acolo cu o ceașcă caldă de cafea și un manual de joc Shakespeare la îndemână. Este casa în miniatură perfectă pentru astfel de colțuri de lectură. De asemenea, ridică stilul colțului tău de carte.

 

Cotor de carte Casa Magica

Potterheads, rejoice! This is the ultimate piece of resistance you need for your Hogwarts-themed reading nook. This will complete the feel and your other magically inspired bookshelf decoration pieces, along with your hardbound copies of the Harry Potter novels and the other Hogwarts multiverse books.

 

Această casă în miniatură DIY este perfectă. Îți amintește instantaneu de Aleea Diagon. Harry a experimentat primul gust de magie în timp ce se plimba cu Hagrid, privind cu uimire la numeroasele magazine și tarabele colorate și la fel de magice de pe drum. Obțineți acel fior similar când terminați de instalat această miniatură în colțul cărților.

 

Cotorul de carte Calatoria in timp

Dacă ești un fan al romanelor precum Soția călătorului în timp și al altor clasice înrudite, ar trebui să ai această miniatură superbă în colțul tău de cărți. Complet cu trenul emblematic și celelalte detalii la fel de superbe ale sale, acest lucru va crea în mod corespunzător atmosfera în colțul tău de lectură cu tematică clasică.

 

Detaliile din acest cotor de carte sunt într-adevăr spectaculos de precise, nu un detaliu deplasat. Împreună cu cărțile tale clasice, acesta este un plus grozav pentru colțul tău de lectură pentru a-l face mai superb ca niciodată. Nu vei fi dezamăgit de cât de frumoasă este această miniatură, mai ales când o vei pune la lumină caldă. Nu vei greși niciodată cu acest decor pentru rafturi.

 

Concluzie

Cititul este un hobby distractiv. Este foarte important să ai un colț de lectură care să îți stimuleze simțurile și să te facă să te bucuri și mai mult de experiența ta de lectură. De la cărțile pe care le vei pune pe rafturi până la piesele de inserare din raft, ar trebui să te gândești cu atenție, astfel încât colțul tău cu cărți să arate ca un loc confortabil de citit. Cu siguranță, aceste colțuri de carte de la Robotime ar crea atmosfera de la început. Lectură plăcută, viermi de carte!

Comentarii

Niciun comentariu în acest moment!

Lasă comentariul tău

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie