Top 6 puzzle-uri 3D din lemn potrivite pentru începătorii ROKR

person Posted By: Robotime Romania On:
Top 6 puzzle-uri 3D din lemn potrivite pentru începătorii ROKR

Puzzle 3D din lemn datează din anii 1760. Cu mult timp în urmă, oamenii tăiau harta în multe bucăți mici și apoi le puneau împreună pentru a crea un mod interesant pentru copii de a învăța geografia. De atunci, puzzle-ul a început o lungă călătorie de dezvoltare. În zilele noastre, puzzle-urile nu se mai limitează la publicul țintă inițial. S-a dezvoltat de la inițial bidimensional la tridimensional. Pe lângă faptul că este potrivit pentru copii, este ideal și pentru adolescenți și adulți. Gradul de dificultate poate fi împărțit în niveluri simple, medii și foarte dificile, care este foarte umanizat și științific.

 

Dacă doriți să începeți cu un puzzle 3D din lemn, vă sugerez să începeți cu un puzzle simplu și ușor de asamblat. Pentru că dacă contesti marea dificultate la început, s-ar putea să fii nebun pentru că este probabil ca montajul să eșueze din diverse motive.

 

În acest articol, voi rezuma câteva puzzle-uri potrivite pentru începători, conform experților ROKR în asamblare, pentru a aduce ajutor începătorilor (recomandat pentru adulți și copii separat).

 

Partea 1 - Puzzle-uri ROKR pentru adulți începători

Telescop monocular ROKR ST004

Nivel dificil:★★★☆☆

 

Timp de asamblare estimat: 2,5h

Telescopul monocular este prima jucărie de asamblare cu trei stele din Curious Discovery, care are dificultate mică și este foarte potrivită pentru jucătorii începători. De asemenea, designul telescopului este foarte rafinat. Este echipat cu un ocular de 20mm si obiectiv de 30mm, cu un camp vizual de 150m. Pe baza asigurării ocluziei dintre structuri, toate piesele nu au nevoie de lipici, ci se bazează doar pe structura mortarei și a țevilor pentru a se conecta între ele, oferind jucătorilor o experiență confortabilă de asamblare.

 

Ceas de perete ROKR Zodiac LC601

Nivel dificil:★★★☆☆

 

Timp de asamblare estimat: 3,5 ore

Ceasul de perete Zodiac este un ceas din lemn cu o mișcare de cuarț cu baterii și douăsprezece constelații. Produsul se concentrează pe designul aspectului punk în stil european, respectiv, în stânga jos și în dreapta sus, două locuri cu rotație manuală și ajustare a calendarului. Acest ceas de perete este nobil și magnific, dar structura sa este simplă, iar procesul de asamblare este simplu. Ca începător, poate fi finalizat rapid în 4 ore.

 

ROKR Prime Steam Express MC501

Nivel dificil:★★★★☆

 

Timp de asamblare estimat: 4h

Prime Steam Express este un model la scară 1:80 al unui tren antic cu aburi din anii 1860. În ciuda structurii sale simple, este delicat ca cel mai bine vândut produs din seria MC. În plus, mulți clienți îl aleg ca produs de intrare. La urma urmei, poate fi folosit ca un decor de masă foarte rafinat. Apropo, este prietenos și pentru adolescenții începători.

 

Partea 2 - Puzzle-uri Rokr pentru copii începători

ROKR Perpetual Calendar LK201

Nivel dificil:★☆☆☆☆

 

Timp de asamblare estimat: 0,5h

Calendarul perpetuu este cel mai simplu asamblare al ROKR acum. Este un ornament de desktop care poate citi calendarul și poate fi precis până la 2040. Adică echivalează cu 20 de calendare de hârtie! Cu doar 52 de piese de puzzle din lemn, puteți obține un vizualizator de întâlniri într-o jumătate de oră. Acest calendar perpetuu din lemn asamblat manual integrează perfect înțelepciunea și tehnologia străvechi. Pentru copii, această jucărie asamblată poate aduce multe cunoștințe. Alegeți-l și nu mai rupeți niciodată calendarul!

 

ROKR Medieval Wheeled Cannon KW801

Nivel dificil:★★★☆☆

 

Timp de asamblare estimat: 2h

 

Fiind o jucărie de asamblare entry-level, KW801 are o dificultate de asamblare de trei stele. Este o jucărie de asamblare foarte potrivită pentru jucătorii începători ai modelului cu transmisie; Reproduce armele evului mediu. În timp ce ne creștem cunoștințele, pentru a crește capacitatea de redare a produsului, am păstrat funcția de a trage cu muniție. În ceea ce privește gloanțe, am selectat tenis de masă sigur, care este foarte potrivit pentru jocurile desktop. În ceea ce îi privește pe copii, aceștia trebuie să se bucure de distracția luptei aprige.

 

ROKR Noapte înstelată AMK51

Nivel dificil:★★★☆☆

 

Timp de asamblare estimat: 2,5h

Noaptea înstelată este inspirată de modelul sistemului solar. Este, de asemenea, o cutie muzicală cu bile acrilice colorate. Când se cântă muzica IT'S A SMALL WORLD, bila acrilică colorată se rotește, imitând revoluția și rotația pământului. Acest produs are doar 84 de piese de puzzle, pe care le puteți finaliza rapid în 4 ore. Acesta este unul dintre modalitățile interesante pentru mulți copii de a învăța geografia. În timp ce învață cunoștințe, ei pot obține și o cutie muzicală excelentă.

 

Ultima concluzie

În orice caz, cu toții sperăm ca prietenii să încerce puzzle-urile din lemn ROKR 3D. Îți va aduce imaginație și distracție nelimitată. Dar, ca începător, vă recomandăm să începeți cu puzzle-uri ușor de asamblat, deoarece sunt mai ușor de ridicat. Acesta este un proces ușor de dificil și, atunci când contestați un puzzle 3D din lemn dificil de la început, se va întoarce numai înapoi și este ușor pentru începători să renunțe la distracție.

Comentarii

Niciun comentariu în acest moment!

Lasă comentariul tău

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie