Top 7 cele mai dificile puzzle-uri 3D din lemn de la Rokr

person Posted By: Robotime Romania On:
Top 7 cele mai dificile puzzle-uri 3D din lemn de la Rokr

Începând cu iunie 2022, familia de puzzle din lemn Rokr 3D a crescut pentru a include mai multe colecții în mai multe stiluri. Fie că sunteți începător sau expert, copii sau adulți, puteți găsi un kit de modele 3D din lemn care vi se potrivește. Cu tot mai mulți utilizatori din întreaga lume, alți jucători au opinii diferite cu privire la dificultatea modelelor de puzzle din lemn Rokr 3D. Deoarece acesta este cazul, lăsați-vă Robotime să vă prezinte 7 modele despre care credem că sunt cele mai dificil de asamblat Rokr, deoarece aceste 7 sunt complexe și mai provocatoare!

 

Top 7 cele mai dificile puzzle-uri 3D din lemn de la Rokr

1. ROKR DIY Classic Gramophone

Nivel dificil:★★★★★

 

Timp de asamblare estimat: 8-12 ore

497ad54a12230325835fd846088d25fe_800x.jpeg

ROKR Classic Gramophone este un adevărat gramofon care poate reda înregistrări și are 424 de părți. Este acceptat că mai multe părți înseamnă mai multă dificultate. În plus, pentru ca înregistrarea să fie redată perfect, aveți nevoie ca fiecare parte să fie instalată corespunzător și să funcționeze fără probleme. Procesul este plin de provocări, iar răbdarea este la fel de importantă.

 

2. ROKR The Globe Model ST002

Nivel dificil:★★★★☆

 

Timp de asamblare estimat: 7-10 ore

5ba22738ad0e05c34ac36c236d4bfd9e_800x.jpeg

Dacă măsurați dificultatea după numărul de părți, The Globe ar trebui să fie cel mai greu, deoarece are mai multe părți - 567 de părți. Pe lângă un număr mare de piese, deoarece este un instrument de predare care poate fi folosit ca un glob, așa că în timpul asamblarii, trebuie să ne asigurăm că fiecare piesă este instalată corect, conform structurii actuale a globului. Odată asamblat, va fi un model uriaș de glob din lemn în stil clasic, cu un sertar secret care trebuie codificat pentru încuietoarea constelației. Este o provocare uriașă pentru mâinile și mintea ta!

 

3. Locomotiva ROKR LK701

Nivel dificil:★★★★☆

 

Timp de asamblare estimat: 6-8 ore

507e9f53cc69ec1efb2a19724ebae224_800x.jpeg

ROKR LK701 este o locomotivă a unui tren cu abur foarte restaurat. După asamblare, acesta poate fi rulat prin rotirea arcului principal, care este cea mai bună alegere pentru pasionații de mecanică. Cu toate acestea, nu este o sarcină ușoară să o asamblați perfect. Conține 349 de părți. Întregul fuzelaj are mai multe conexiuni de viteză, iar angrenajele se restricționează reciproc. Prin urmare, nu trebuie doar să vă testați răbdarea, ci și să aveți o înțelegere specifică a angrenajelor mecanice pentru a o finaliza mai bine.

 

4. ROKR Vitascope LK601

Nivel dificil:★★★★☆

 

Timp de asamblare estimat: 6-8 ore

72b6f16e8c01b55978482c99fd85d1b3_800x.jpeg

ROKR Vitascope LK601 este un proiector de modă veche care poate reda filme. Bucurați-vă de un film alb-negru cu clasicii lui Chaplin cu prietenii și familia rotind joystick-ul. Totuși, procesul de asamblare este și el complicat, deși are doar 183 de piese. Nu este ușor să ai nevoie de o combinație perfectă de părți pentru a reda filmul fără probleme, ceea ce presupune să menții un grad ridicat de grijă în timpul procesului de asamblare.

 

5. ROKR Marble Night City LGA01

Nivel dificil:★★★★☆

 

Timp de asamblare estimat: 6-8 ore

64fcecbb78a314ec9125af936b658d58_800x.jpeg

Cu un total de 294 de piese, ROKR Marble Night City, cu distribuitorul său turn și minge de cursă, combină știința și frumusețea mașinii și merită explorat. Urmăriți bilele alergând sălbatic pe pante și viraje întortocheate în timp ce scuturați mânerul. Este dificil pentru că multe părți trebuie să fie conectate și să nu fie afectate unele de altele. Nu este o sarcină ușoară să faci bila de oțel să ruleze fără probleme pe pistă.

 

6. Fabrica de ciocolată ROKR LGA02

Nivel dificil:★★★★☆

 

Timp de asamblare estimat: 6-8 ore

c42750d50a21858223e24c18e03fa5a2_800x.jpeg

Fabrica de ciocolată ROKR este un produs nou pe care mulți fani și geek l-au iubit în decurs de jumătate de an de la lansare. Spre deosebire de alte puzzle-uri 3D din lemn, folosim ca formă o fabrică de roboți retro. Casă minunată de deserturi în tonuri retro, cu stil sofisticat. Am instalat o pistă dublă de coborâre, iar jumătatea inferioară a traseului este echipată cu o scară înclinată semicirculară, o scară dreaptă în formă de arc și o șină înclinată în formă de S, adăugând mai mult joc. În același timp, are un număr mare de piese, până la 420 de piese. Nu există nicio îndoială că este o muncă dificilă de finalizat.

 

7. ROKR Orrery ST001

Nivel dificil: ★★★★☆

 

Timp de asamblare estimat: 6-8 ore

47419d06778cd07c0644e1dd43ca7f0a_800x.jpeg

ROKR Orrery este un puzzle 3D din lemn foarte educativ. Astrofizicienii cărora le place să exploreze sistemul solar-orbitele planetare nu o scapă. Imită cu adevărat orbitele celor 8 sisteme planetare din sistemul solar. Când rotiți mânerul, întreaga galaxie se poate roti în jurul soarelui, iar imaginea este șocantă. Desigur, nu este ușor să-l completezi. Are 316 piese și cântărește 2 kg. De asemenea, necesită o cooperare strânsă între părți pentru a funcționa fără probleme. Acest proces necesită să fii foarte atent. haide! O vei face perfect!

 

Notă:

 

Evaluările de dificultate ale produsului de mai sus sunt furnizate de dezvoltarea internă a produsului a companiei și au o anumită semnificație de referință.

★ reprezintă o stea plină, ☆ reprezintă o jumătate de stea

Puzzle-urile din lemn 3d ROKR folosesc toate procesul de tăiere cu laser C02 pentru a controla eroarea cu 0,05 mm. Toate acestea au ca rezultat piesele tăiate cu laser care se fixează cu ușurință împreună și reduc dramatic șansa de a fi nevoie să folosiți forță excesivă sau lipici în timpul asamblarii.

Ultima concluzie

Ne place să provocăm dificultățile, deoarece odată ce este făcut, ne va aduce mai mult sentiment de realizare, care este bucuria succesului. Deci, care dintre cele 7 puzzle-uri din lemn Rokr 3D de mai sus crezi că este cel mai dificil de asamblat? Ce provocări ați îndeplinit? Desigur, familia Rokr vă oferă opțiuni grozave pentru fiecare ocazie și sărbătoare, distracție creativă de construcție bucurați-vă de un timp părinte-copil și toate au funcții diferite, pot fi practice, pot fi distractive. Poti alege in functie de preferinte. Odată asamblate, le poți pune și în casă ca decorațiuni frumoase sau cadouri pentru familia și prietenii tăi. Soldații cărora le plac provocările geek nu ezită. Please hurry up and place an order to challenge

Comentarii

Niciun comentariu în acest moment!

Lasă comentariul tău

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie