Aspectul finit al produselor Robotime este cu siguranță o decorațiune perfecta pentru casă, cu aspect fantezist și design unic care nu este niciodată demodat.

Gramofonul retro

Stilul de design retro cu un  vintage recorder. Nu este doar un model, ci și un gramofon care poate reda cu adevărat discuri. Acest model de gramofon realizat manual cu melodii frumoase te va duce înapoi în secolul al XIX-lea. Cele mai bune ornamente de decor pentru biroul de acasă și cadouri impresionante pentru toate vârstele.

Globul clasic

Un model imens de glob în stil clasic. Structurile frumos proiectate sunt suficient de robuste și, de asemenea, se pot modifica. Are, de asemenea, un sertar secret care trebuie să decodeze blocarea constelației. Poate fi așezat pe un raft dintr-un birou sau un dormitor, poate fi transformat într-o colecție unică și frumoasă!

Ceasul de perete

Ceas de perete ROKR Zodiac Mechanical Time Art Engine LC601,  are un aspect super cool și mecanic, poate fi folosit ca un adevărat ceas de perete, combinația perfectă de artă și practicabilitate.