Ce fac daca nu am primit codul de reducere pentru prima comanda?

 Folositi codul - Robotime pentru a beneficia de reducerea de 10% pentru prima comanda.

Înstrucțiunile sunt incluse în pachet?

Da, toate produsele noastre vin însoțite cu instrucțiuni clare, simple și foarte detaliate în limba engleză, precum și ilustrații. Urmați pașii din instrucțiuni și veți construi rapid și corect produsul achiziționat.

În cât timp primesc comanda?

Orice comandă plasată până în ora 15:00 este procestă în aceeași zi (luni - vineri) și este livrată în mod obișnuit în 24 - 48 ore lucrătoare. Dacă plasezi comanda după ora 15:00, o vom procesa a doua zi dimineață. Comenzile plasate vineri după amiază și în weekend sunt procesate luni dimineață. Din momentul în care comanda a fost preluată de curier, aceasta va ajunge la tine în 24 - 48 ore lucrătoare.

Cât costă transportul?

Costul de livrare standard este de 12 RON pentru comenzile sub 200 RON, iar pentru comenzile peste 200 RON transportul este gratuit. Pentru a obține informații exacte despre costul de transport al comenzii dvs. vă rugăm să verificați în pagina de Finalizare Comandă.

Pot să returnez comanda?

Dacă nu sunteți pe deplin mulțumit de comanda dvs., o puteți returna gratuit în termen de 14 de zile de la data primirii coletului. Vom rambursa valoarea produselor în cel mult 7 zile lucrătoare de la primirea returului. 

Cum beneficiez de transport gratuit?

Pentru a beneficia de transport gratuit, comanda dvs. trebuie să fie peste 200 RON. Transportul gratuit se va aplica automat în pagina de finalizare comandă, dacă produsele adăugate în coș valorează peste 200 RON. 

Pot să primesc comanda în Easybox?

Da, de cele mai mule ori puteți primi comanda într-un Easybox. Serviciul de livrare în Easybox este disponibil în toată țara. Costul pentru livrarea in Easybox este de 12 RON pentru comenzile sub 200 RON, iar pentru comenzile peste 200 RON, transportul este gratuit.