Puzzle 3D mecanic, Cutiuta muzicala, Carnaval la televizor, 174 piese

  245,00 lei
  Include TVA

  Cod Produs: AMT01

  In Sunset Carnaval,  apusul de aur si parcul de distractii se imbina intr-o frumoasa armonie! Roata Ferris se ridica incet si poti privi lumea din cel mai inalt loc cu familia sau prietenii, pe langa norii pufosi de langa tine. Pe masura ce se apropie seara, cortina scenei circului este trasa incet, domnul Iepure suna din trambita, iar dragul domnul Urs isi face o aparitie spectaculoasa  pe bicicleta... Un spectacol minunat este pe cale sa inceapa !

  Acest puzzle de cutie muzicală DIY este diferit de alte produse asemanatoare deoarece foloseste drept cadru de desfasutare un ecran de televizor pentru a crea o scena completa a povestii, roata Ferris rotativa incorporata, circ pentru a creste distractia ansamblului.

  Lumina din partea de sus si cea de fundal creeaza o senzatie de atmosfera de apus. Apusul de soare si roata Ferris isi reflecta reciproc stralucirea.

  Rotiti butonul din stanga al televizorului pentru a controla luminile; rotiti butonul din dreapta pentru a reda muzica: 1. Johann Sebastian Bach - Menuet in sol ; 2. Beethoven - Menuet in sol major

  Scena circului din cutia muzicala surprinde esenta inocentei si imaginatiei copilariei. Un detaliu deosebit este ursul care merge pe un monociclu, care adauga un plus de autenticitate si nostalgie.

  Nu sunt necesare baterii. Partea din spate a cutiei muzicale are incorporat un port de tip C, lumini de aprindere si stingere care se controleaza usor si nu consuma multa energie.

   

  Detalii tehnice:

  Timp de asamblare: 3 ore;

  Numar piese: 174;

  Varsta recomandata: + 14 ani;

  Dimensiuni produs asamblat: Inaltime 41,4 cm, latime 17,7 cm, adancime 14,2 cm

   

  6946785119152

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel mediu
  Nr. piese produs
  150-199 piese

  Referinte specifice

  ean13
  6946785119152

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.