Puzzle 3D, Planetariu, ROKR, Lemn, 316 piese

  468,00 lei
  Include TVA

  Cod Produs: ST001

  Fiintele umane nu inceteaza niciodata sa isi largeasta universul - atat cel interior, cat si cel exterior.  Dupa ce filosoful german Kant a inaintat ipoteza nebuloasa a originii sistemului solar in 1755, nenumarati mari savanti au descoperit si imbunatatit succesiv modelul sistemului solar.

  Prin acest model puzzle , ROKR simuleaza traiectoria sistemului solar cu o structura mecanica si un motor trifazat fara perii, pentru a ilumina sistemul solar manual. Cele peste noua orbite planetare cu viteze diferite si cele opt planete sunt realizate prin tehnologia de rulare, care se misca circular cu ajutorul angrenajului cu mai multe viteze.

  Opt planete

  Cele opt planete care  graviteaza in jurul soarelui sunt de culori diferite, astfel incat sa fie mai usor de distins, iar acest puzzle 3 D mecanic sa fie si mai placut vizual. Datorita stiului sau retro, se poate potrivi in orice tip de incapere, conferind un aer de autenticitate si stil. 

  Motor trifazat fara perii

  Motorul trifazat fara perii este construit pe principiul inductiei electromagnetice pentru a furniza energi a electrica necesare care sa lumineze soarele. Cand manivela este rotita, soarele stralucește si se roteste, stimuland dorinta de a explora vastul univers.

   Detalii tehnice:

  Numar de piese: 316

  Dimensiune asamblata: 330*320*350mm  

  Recomandat pentru: 14+

  Greutate: 2 kg

  Timp asamblare : 7 ore

  6946785112627

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel avansat
  Nr. piese produs
  300-500 piese

  Referinte specifice

  ean13
  6946785112627

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.