Puzzle 3D Piececool, Garuda Coronet II, Metal, 550 piese

  255,00 lei
  Include TVA

  HP182-GR

  Pasărea cu aripi de aur cu argint aurit și perle din Regatul Dali este o relicvă culturală a Regatului Dali din timpul dinastiei Song, care poate fi privită ca o comoară a obiectelor antice din aur și argint chinezesc. Acum se află în Muzeul Yunnan. Pasărea cu aripi aurii este cunoscută și sub numele de „Jaruluo” si este considerata zeita orașelor apei, cu capul de vultur, creasta de pene și coada de flacără întinzându-și aripile.

  metal puzzles

  Distractiv de montat si educational: Puzzle-urile metalice 3D sunt potrivite pentru adolescenți și adulți. Aceste blocuri de construcție vor inspira și vor promova capacitatea copilului dvs. de a planifica și construi o structură ca un adevărat arhitect sau inginer.

  Timpul in familie: Aduna întreaga familie și oferă distracție și divertisment împletind acest kit de model de puzzle din metal DIY. Dezvoltați coordonarea ochi-mână și abilitățile motorii fine.

  Deoratiune pentru casa: Setul de artizanat din metal nu este doar funcțional și interesant, ci și frumos proiectat! Este potrivit ca si cadou pentru Ziua Recunoștinței, Ziua Nașterii, Ziua Crăciunului, Ziua Tatălui, Ziua Înapoi la școală.

  Instructiuni detaliate: Modelele noastre metalice 3D sunt fabricate din oțel inoxidabil superior, nu necesită lipici sau lipire în timpul asamblarii. De asemenea, jucăria educațională vine cu instrucțiuni in  limba engleză foarte detaliate.

   

  Caracteristici tehnice:

  Greutate: 430 g

  Materialul produsului: 430otel

  Dimensiunea modelului asamblat: L24 x W19.3 x H9.5 cm

  Nivel de provocare: ★★★★☆☆☆

  6927897206671

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel avansat
  Nr. piese produs
  peste 500 piese

  Referinte specifice

  ean13
  6927897206671

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.