Puzzle 3D mecanic, Lanterna Vintage, WT, lemn, 251 piese

  325,00 lei
  Include TVA

  Nimic nu iti lumineaza calea mai bine decat aceasta Lantena Vintage. Dotata cu 2 tipuri de iluminare, lanterna ofera atat lumina calda, cat si lumina rece. Un obiect decorativ si practic in egala masura. Produs STEM pentru parinti iscusiti si copii destepti!

  Detalii tehnice:

  Complexitate: ★★★★

  Dimensiuni model: 135*290*135 mm

  Număr de bucați: 251

  Dimensiuni pachet: 370*185*50 mm

  Timp de asamblare: 5-6 ore

  Greutatea pachetului: 1.293 kg

  Mai multe detalii despre dezvoltarea luminilor

  Din cele mai vechi timpuri oamenii au folosit lanternele pentru a face lumina dupa apusul soarelui. Primii oameni, dupa descoperirea focului, au invatat rapid ca betisoarele aprinse iti permiteau sa vezi in intuneric. Cu toate acestea, exista un inceput in istoria felinarelor. Leonardo Da Vinci este creditat drept unul dintre inventatorii felinarului, atunci cand a creat  conducta de aspiratie a aerului care a servit drept fundatie a lampii cu kerosen. Curand dupa aceea au aparut si primele sisteme de iluminat stradal. 

  Prin ce se diferențiază lanterna noastra?

  Lanterna vintage are mai multe moduri de iluminare si doua moduri diferite de a o aprindere.   Lanterna poate produce  lumina alba,  placuta si constanta sau lumina galbena,  intermitenta, asemenatoare focului.  Luminile LED ale lanternei sunt alimentate de 3 baterii (neicluse in pachet).

  Modelul va atrage atenția adevăraților cunoscători ai stilului. Datorită formei sale unice, ornamentului sculptat ajurat și iluminării, felinarul va fi un plus excelent pentru orice design. De asemenea, vă puteți bucura de modul în care arde flacăra.

  Un fapt esențial despre modelul nistru este că este realizat din placaj de lemn lustruit. Aceasta înseamnă că este în întregime sigur pentru sănătatea dumneavoastră și mediul înconjurător și vă veți bucura să atingeți fiecare detaliu al setului.

  Lanterna vintage este o completare excelentă pentru interiorul dvs. și un cadou neobișnuit pentru cei care iubesc diverse ornamente decorative pentru casele lor. De asemenea, fanii puzzle-urilor vor aprecia un astfel de cadou pentru că este incitant să asamblați un model prefabricat, mai ales dacă invitați prietenii să vă ajute.

  Wood Trick
  5905215720277

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel mediu
  Nr. piese produs
  200-299 piese

  Referinte specifice

  ean13
  5905215720277

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.