Puzzle 3D mecanic, Enigma Chest, WT, lemn, 504 piese

  325,00 lei
  Include TVA

  Cum se spune „top-secret” în limbajul filmelor de spionaj? Ei bine, ai auzit de Enigma? Este numele primului dispozitiv de cifră din istorie și, probabil, cea mai dificilă ghicitoare de spart. Și o mare inspirație pentru noi să creăm un alt constructor de lemn 3D provocator. Cufărul Enigma de la WoodTrick este plin de secrete și surprize!

  Detalii tehnice:

  ·        Complexitate: 4 nivel

  ·        Dimensiuni model: 200*110*130 mm

  ·        Număr de piese: 504

  ·        Dimensiuni pachet: 65*185*50 mm

  ·        Timp de asamblare: 6-8 ore

  ·        Greutate: 1.220 kg

  Enigma Chest image with text 1

  Criptarea Enigma a avut un impact mare asupra informaticii

  În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, mașina de cifrat Enigma a fost folosită de partea germană pentru a transmite informații extrem de secrete. Dar în 1942, Alan Turing și echipa sa au spart codul Enigma, lucrul care a fost crucial pentru victoria coaliției Anti-Hitler. Această bătălie digitala a împins dezvoltarea noilor tehnologii, iar Turing este adesea numit părintele informaticii moderne.

  Secretul Enigma Chest este destul de simplu – trebuie doar să deschideți încuietoarea cu cod de pe capac.

  Dar încercarea de a găsi simbolurile pentru blocarea codului nu este deloc simplă. Există 5 simboluri pe lacăt și ar trebui să le puneți în ordinea corectă pentru a deschide cufărul. Dar singura modalitate de a colecta toate simbolurile este de a debloca mecanismele ascunse în părțile laterale ale modelului.

  Enigma Chest image with text 2

  Capacul modelului Enigma poate fi blocat și deblocat atunci când colectați combinația potrivită pe încuietoarea cu cod. Pentru a găsi simbolurile, ar trebui să mutați diferite părți ale puzzle-ului, care sunt operate de mai multe concepte mecanice, cum ar fi sistemul de angrenaj, angrenajul planetar, arcuri și altele. Setul de livrare include un manual de instrucțiuni detaliat, care explică ordinea corectă de conectare a componentelor. Deci, chiar dacă este prima dată când faci o astfel de asamblare, o vei face corect.

  Cu siguranță, constructorul de lemn Enigma Chest 3d este captivant, dar este și sigur pentru tine și mediu. Toate piesele sunt realizate din placaj durabil și nu este nevoie să folosiți lipici sau alte consumabile pentru a le asambla. Distractiv, inteligent și ecologic, acest puzzle va fi un cadou minunat pentru toți cei care iubesc cifrurile, secretele și provocările interesante.

  Wood Trick
  5905215720352

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel avansat
  Nr. piese produs
  peste 500 piese

  Referinte specifice

  ean13
  5905215720352

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.