• Stoc epuizat

Puzzle 3D, Casuta DIY, Magazinul de Cafea pentru inspiratia zilnica, RoLife, 100 piese

235,00 lei
Include TVA

Cod Produs: DW001

Magazinul de cafea pentru inspiratia zilnica este o casută în miniatură DIY de la Rolife Seria Super Store. Această cafenea confortabilă este mereu plină de oameni care caută inspirație în zilele de lucru. Canapelele sale moi, muzica captivantă și un pahar răcoritor de Americano cu gheață vă vor face capul să explodeze de inspirație în aroma parfumată. Construiește-l cu propriile mâini și bucură-te de fericirea pe care ți-o aduce!

Asamblare ușoară (nu este nevoie de colorare/lipici): Componentele sunt în mare parte finisate - Întregul dulap este ușor de asamblat, structura cheii a fost modelată, doar fixați și utilizați; dezlipește hârtiile din spate și autocolantele pot fi lipite; iar fișierele din carton au rămas cu adâncituri pentru o pliere ușoară. Ansamblul în sine nu necesită lipici, dar puteți atașa lipiciul pe partea de jos/spate a ansamblului pentru a preveni deplasarea și pentru a oferi stabilitate.

Detalii de înaltă calitate și redate: fiecare parte (mobilier) poate fi redată. De exemplu, dulapul alimentar este proiectat cu despărțitor detașabil, puteți pune ornamente înalte în el; Suprafața dulapului cu găleată este realizată din imitație de ratan cu granulație delicată. Ușa dulapului poate fi ridicată, interiorul poate fi depozitat etc.

Set de lumină ambientală: Produsul este echipat cu un set de lumini, iar cutia bateriei este ascunsă frumos și plasată pe spatele produsului în imaginea unui aparat de aer condiționat. Porniți/opriți luminile cu comutatorul tactil: apăsați scurt pentru a controla comutatorul, apăsați lung pentru a regla luminozitatea.

Specificații:

Dimensiune casuta asamblata: 163*163*152mm

Numar piese: 100

Materiale principale: lemn, hârtie, plastic

Pachetul include: piesele, instrucțiuni în limba engleză, șiruri de lumină caldă, unelte auxiliare (șurubelniță și piese mici)

Varsta recomandata: 8+


6946785118124

Fisa tehnica

Nivel dificultate
Nivel mediu
Nr. piese produs
100-149 piese

Referinte specifice

ean13
6946785118124

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.