• Stoc epuizat

Puzzle 3D, Casuta DIY, Magazinul de energie, RoLife, 102 piese

235,00 lei
Include TVA

Cod Produs: DW002

Magazinul de energie DW002 este o casă în miniatură din plastic DIY de la Rolife Super Creator - Seria Super Store. Acest adorabil magazin din proximitate este deschis 24 de ore pe zi pentru a găzdui lucrătorii și studenții peste noapte. Gustosul gumbo, băuturile și prăjiturile dulci sunt întotdeauna un remediu pentru tot felul de nefericiri. Înveselește-te! Mâine va fi o altă zi strălucitoare! Distrează-te construind și joacă-te cu această uimitoare casuta în miniatură!

Asamblare ușoară (nu este nevoie de colorare/clei): Componentele sunt în mare parte finisate - Întregul dulap este ușor de asamblat, structura cheii a fost modelată, doar fixați și utilizați; dezlipește hârtiile din spate și autocolantele pot fi lipite; iar fișierele din carton au rămas cu adâncituri pentru o pliere ușoară. Ansamblul în sine nu necesită lipici, dar puteți atașa lipiciul pe partea de jos/spate a ansamblului pentru a preveni deplasarea și pentru a oferi stabilitate.

Detalii de înaltă calitate și redate: fiecare parte (mobilier) poate fi redată. De exemplu, dulapul alimentar poate fi deschis și înlocuit, de asemenea, poate fi pus în propriul joc de mâncare, cum ar fi chifle, și îl poate transforma în dulapul pentru micul dejun; Casa de marcat este echipată cu un bilet mic rafinat și un pistol de scanare pentru a simula colectarea de bani și schimbarea etc.

Set de lumină ambientală: Produsul este echipat cu un set de lumini, iar cutia bateriei este ascunsă frumos și plasată pe spatele produsului în imaginea unui aparat de aer condiționat. Porniți/opriți luminile cu comutatorul tactil: apăsați scurt pentru a controla comutatorul, apăsați lung pentru a regla luminozitatea.

Specificații:

Dimensiune casuta asamblata: 163*163*152mm

Numar piese: 102

Materiale principale: lemn, hârtie, plastic

Pachetul include: piesele, instrucțiuni în limba engleză, șiruri de lumină caldă, unelte auxiliare (șurubelniță și piese mici)

Varsta recomandata: 8+6946785118117

Fisa tehnica

Nivel dificultate
Nivel mediu
Nr. piese produs
100-149 piese

Referinte specifice

ean13
6946785118117

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.