• Stoc epuizat

Puzzle 3D, Casuta DIY, Studioul muzical a lui Kevin, 164 piese

220,00 lei
Include TVA

Cod Produs: DG13

ModelulStudioul muzical al lui Kevin DG13 de la Rolife este o căsuță în miniatură DIY 3D care îți oferă posibilitatea de a-ți construi propriul birou în miniatură, piesă cu piesă. Vei putea crea un mic studio în interiorul propriului cămin. Indiferent dacă ești un artist în devenire sau doar îți dorești să te relaxezi și să explorezi lumea creativității, Biroul lui Kevin DG13 de la Rolife este alegerea perfectă.

Caracteristici Tehnice:

  • Număr de piese: 164 piese
  • Dimensiunea asamblată: 250mm lungime x 160mm lățime x 200mm înălțime
  • Dimensiunea pachetului: 340mm lungime x 220mm lățime x 65mm înălțime
  • Vârsta recomandată: 14 ani + (potrivit pentru adolescenți și adulți)
  • Timp estimat de asamblare: Aproximativ 19 ore (timpul poate varia în funcție de experiența și abilitățile fiecărei persoane)

 

 

DISTRACTIV ȘI EDUCATIV

Adolescenții și adulții cu vârsta de peste 14 ani se vor bucura să-și construiască propria căsuță în miniatură. Crearea acestor căsuțe este provocatoare, distractivă și poate dura câteva ore, în funcție de ritmul și răbdarea lor. Poți alege dintre diferite modele și tematici, astfel încât să îți poți construi propriulul univers.
 

DESIGN MODERN

Aceste căsuțe în miniatură nu sunt doar distractive, ci sunt și perfecte ca decorațiuni pentru casă sau birou. Sunt o alegere excelentă în materie de cadouri pentru aproape orice fel de ocazie precum zile de naștere sau de nume, Crăciun, Paște, Ziua Copilului etc. Este un cadou minunat care va aduce bucurie și entuziasm în astfel de ocazii speciale. 
 

INSTRUCȚIUNI DE ASAMBLARE

Indiferent dacă ești începător sau ai deja experiență în asamblarea căsuțelor în miniatură DIY, vei găsi instrucțiunile noastre ușor de urmărit și de înțeles. Fiecare pas este însoțit de ilustrații detaliate și explicative, care îți arată exact cum să asamblezi fiecare piesă și cum să le îmbini pentru a crea casuțele. Toate pachetele vin însoțite cu instrucțiuni clare, simple și foarte detaliate în limba engleză, precum și ilustrații. Urmați pașii din instrucțiuni și veți construi rapid și corect căsuțele în miniatură. 
 

FĂ-ȚI AMINTIRI FRUMOASE

Construiește căsuțe în miniatură alături de cei dragi și fă-ți amintiri frumoase. Aceasta este o activitate distractivă și interactivă care poate fi savurată împreună cu familia și prietenii. Construirea unei căsuțe în miniatură aduce ocazia de a petrece timp de calitate, de a lucra împreună și de a-ți pune abilitățile la încercare. Așadar, cumpărați o căsuță în miniatură și bucurați-vă de momente pline de bucurie și creativitate alături de cei dragi!
 

CĂSUȚE EDUCAȚIONALE

Căsuțele în minuatură sunt concepute special pentru a dezvolta și stimula abilitățile creierului. De asemenea, construirea acestor căsuțe oferă o modalitate plăcută de relaxare și de a petrece timp de calitate alături de cei dragi. Această activitate stimulează dezvoltarea abilităților cognitive, îmbunătățește memoria, încurajează raționamentul, dezvoltă perspicacitatea și promovează creativitatea. Indiferent de vârstă, căsuțele DIY te vor provoca într-un mod distractiv și educativ.
 

DECORAȚIUNI PERFECTE

Căsuțele în miniatură DIY sunt perfecte ca decorațiuni pentru casă sau birou. Pot fi plasate oriunde, pe rafturi sau noptieră, pe birou sau în bibliotecă. Căsuțele adaugă un farmec aparte și o notă de eleganță spațiului în care sunt expuse. Vor îmbogăți decorul casei, a biroului sau a bibliotecii.

APROAPE DE NATURĂ

Toate căsuțele în miniatură DIY sunt realizate din materiale de înaltă calitate, sigure pentru copii. Folosim o combinație de lemn natural, plastic, hârtie și alte materiale non-toxice pentru a crea experiențe de construcție sigure și pline de satisfacție. Copiii se pot juca în siguranță cu seturile de construcție pentru că nu conțin substanțe chimice nocive. Ne asigurăm că aceste materiale nu conțin substanțe chimice dăunătoare și sunt conforme cu cele mai înalte standarde de siguranță.

 

6946785164718

Fisa tehnica

ID eMAG
1076
ID EMAG_HU
1076
ID EMAG_BG
349

Referinte specifice

ean13
6946785164718

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.