Puzzle 3D, Casuta DIY, Magazinul de carti, Rolife, 64 piese

  115,00 lei
  Include TVA

  Cod Produs: DS008

  O mică librărie într-un mini oraș, un loc bun pentru a vă petrece timpul. Accesorii la scară cu detalii rafinate, cum ar fi rafturi, cărți, ferestre și așa mai departe.

  Magazinul de carti este al treilea kit de case de păpuși în miniatură după Librăria Studiu și Găsește Mintea lui Sam. Dacă aveți timp liber și doriți să citiți niște cărți, intrați în magazin și bucurați-vă de un timp de lectură pe îndelete!

  Veti avea simțul împlinirii: distrați-vă cu fiecare lucrare de bricolaj, de la colorare, cusătură până la asamblare, chiar și re-decorare. Este nevoie de răbdare și dexteritate, dar nu va fi greu!

  CADOU ȘI DECOR GENIAL: Un cadou practic unic pentru orice iubitori de bricolaj sau orice ocazie cum ar fi Crăciunul, Ziua Mamei, Ziua de naștere. Modelele frumoase îl fac un decor artistic pentru casă când este terminat.

  OBȚINE MAI MULTE IDEI: Dacă ai idei de bricolaj mai creative pentru a re-decora trusa, nu ezita să o faci! Adăugați nota dvs. specială lucrării, întotdeauna poate fi mai distractiv.

  Specificatii: 

  Dimensiune asamblată: 85*62*128 mm

  Greutate: 300 g

  Include: accesorii kit, câteva unelte, instrucțiuni.

  6946785117301

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel usor
  Nr. piese produs
  0-99 piese

  Referinte specifice

  ean13
  6946785117301

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.