Puzzle 3D Cotor de carte DIY Orasul soarelui, RoLife, 246 piese

  230,00 lei
  Include TVA

  Cod Produs: TGB02

  Cotor de carte Orașul Soarelui de la Rolife este un cotor de carte / căsuță în miniatură DIY 3D care îți oferă posibilitatea de a-ți construi propriul univers printre cărți, piesă cu piesă. În pachet vei gasi tot ce ai nevoie pentru a construi o frumoasă scenă a unui orășel cu drumuri, magazine, copaci etc.

  Această căsuță în miniatură – cotor de carte va fi, totodata, un decor unic și rafinat pentru raftul tău de cărți sau pentru biroul tău, mai ales noaptea când lumina caldă luminează întreaga scenă.

   

  Caracteristici Tehnice:

  • Număr de piese: 246 piese
  • Dimensiunea asamblată: 100mm lungime x 240mm adâncime x 190mm înălțime
  • Dimensiunea pachetului: 230mm lungime x 310mm lățime x 40mm înălțime
  • Vârsta recomandată: 14 ani + (potrivit pentru adolescenți și adulți
  • Timp estimat de asamblare: Aproximativ 5 ore (timpul poate varia în funcție de experiența și abilitățile fiecărei persoane)

  DISTRACTIV ȘI EDUCATIV

  Adolescenții și adulții cu vârsta de peste 14 ani se vor bucura să-și construiască propriul cotor de carte, care seamă foarte mult cu o căsuță în miniatură. Crearea acestor cotoare de cărți este provocatoare, distractivă și poate dura câteva ore, în funcție de ritmul și răbdarea lor. Poți alege dintre diferite modele și tematici, astfel încât să îți poți construi propriulul univers printre cărți.

  DESIGN MODERN

  Aceste cotoare de cărți nu sunt doar puzzle-uri 3D, ci sunt și perfecte ca decorațiuni pentru bibliotecă sau birou. Sunt o alegere excelentă în materie de cadouri pentru aproape orice fel de ocazie precum zile de naștere sau de nume, Crăciun, Paște, Ziua Copilului etc. Este un cadou minunat care va aduce bucurie și entuziasm în astfel de ocazii speciale. 

  INSTRUCȚIUNI DE ASAMBLARE

  Indiferent dacă ești începător sau ai deja experiență în asamblarea puzzle-urilor, căsuțelor în miniatură DIY sau a cotoarelor de cărți, vei găsi instrucțiunile noastre ușor de urmărit și de înțeles. Fiecare pas este însoțit de ilustrații detaliate și explicative, care îți arată exact cum să asamblezi fiecare piesă și cum să le îmbini pentru a crea casuțele. Toate pachetele vin însoțite cu instrucțiuni clare, simple și foarte detaliate în limba engleză, precum și ilustrații. Urmați pașii din instrucțiuni și veți construi rapid și corect căsuțele în miniatură. 

  FĂ-ȚI AMINTIRI FRUMOASE

  Construiește cotoare de cărți alături de cei dragi și fă-ți amintiri frumoase. Aceasta este o activitate distractivă și interactivă care poate fi savurată împreună cu familia și prietenii. Construirea unei cotor de carte, a unui puzzle sau a unei căsuțe în miniatură aduce ocazia de a petrece timp de calitate, de a lucra împreună și de a-ți pune abilitățile la încercare. Așadar, cumpărați unul dintre produsele noastre și bucurați-vă de momente pline de bucurie și creativitate alături de cei dragi!

  COTOARE EDUCAȚIONALE

  Cotoarele de cărți sunt concepute special pentru a dezvolta și stimula abilitățile creierului. De asemenea, construirea acestor cotoare oferă o modalitate plăcută de relaxare și de a petrece timp de calitate alături de cei dragi. Această activitate stimulează dezvoltarea abilităților cognitive, îmbunătățește memoria, încurajează raționamentul, dezvoltă perspicacitatea și promovează creativitatea. Indiferent de vârstă, produsele Do It Yourself te vor provoca într-un mod distractiv și educativ.

  DECORAȚIUNI PERFECTE

  Cotoarele de cărți sunt perfecte ca decorațiuni pentru bibliotecă, casă sau birou. Pot fi plasate oriunde, printre cărți, pe rafturi sau noptieră, pe birou sau în bibliotecă. Produsele Robotime adaugă un farmec aparte și o notă de eleganță spațiului în care sunt expuse. Vor îmbogăți decorul casei, a biroului sau a bibliotecii.

  APROAPE DE NATURĂ

  Toate produsele noastre Do It Yourself sunt realizate din materiale de înaltă calitate, sigure pentru copii. Folosim o combinație de lemn natural, plastic, hârtie și alte materiale non-toxice pentru a crea experiențe de construcție sigure și pline de satisfacție. Copiii se pot juca în siguranță cu seturile de construcție pentru că nu conțin substanțe chimice nocive. Ne asigurăm că aceste materiale nu conțin substanțe chimice dăunătoare și sunt conforme cu cele mai înalte standarde de siguranță.

  6946785117714

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel mediu
  Nr. piese produs
  200-299 piese

  Referinte specifice

  ean13
  6946785117714

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.