Puzzle 3D, Cotor de carte DIY, Sea Hunter, Cutebee, 290 piese

  269,00 lei
  Include TVA

  Cod Produs: YS04

  Începeți-vă aventura pe mare cu setul Sea Hunter DIY Book Nook

  Scufundați-vă în lumea fascinantă a setului Sea Hunter DIY Book Nook, unde creativitatea și imaginația se ciocnesc pentru a vă oferi o experiență de crafting fermecătoare și captivantă. Acest kit meticulos proiectat vă permite să construiți o scenă în miniatură captivantă care surprinde esența explorării maritime.

  Dezlănțuiți-vă creativitatea

  Eliberează-ți artistul interior în timp ce pornești în călătoria asamblarii Sea Hunter Book Nook. De la realizarea de detalii complicate până la proiectarea unei scene care evocă spiritul mării, acest kit oferă nenumărate oportunități de a vă prezenta creativitatea și atenția la detalii.

  Meșteșugul întâlnește aventura

  Realizat cu precizie și grijă, setul Sea Hunter DIY Book Nook include materiale de înaltă calitate care asigură atât durabilitate, cât și atractivitate vizuală. Pe măsură ce dai viață scenei maritime, vei fi transportat pe puntea unei nave, înconjurat de alura oceanului și de fiorul descoperirii.

  Creați amintiri durabile

  Dincolo de a fi un proiect de crafting, kit-ul Sea Hunter DIY Book Nook este o șansă de a crea amintiri de durată alături de cei dragi. Adunați-vă familia și prietenii pentru a vă alătura în procesul creativ, împărtășind râsete și bucurie în timp ce asamblați și decorați această lume în miniatură captivantă.

   

  *Notă - Trebuie să pregătiți singur lipiciul și două baterii (tip AAA), deoarece transportul acestora pe calea aerului este interzis.

   

   Detalii tehnice:

  — Nume: Sea Hunter

  — Vârsta recomandată: peste 14 ani

  — Scara 1:24

  — Timp de asamblare: 2-3 zile

  — Dimensiune produs asamblat: 18 × 11 × 23 cm

  — Greutate: 1,1 kg

  — Instrucțiuni colorate detaliate.

  6975436180029

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel mediu
  Nr. piese produs
  200-299 piese

  Referinte specifice

  ean13
  6975436180029

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.