Puzzle 3D, Cotor de carte DIY, Magazinul de antichitati, Cutebee, 349 piese

299,00 lei
Include TVA

Cod produs: DC01B

Cufundați-vă în atmosfera unei epoci de altădată ajutati de Cotorul de carte DIY  Magazinul de Antichitati. Acest captivant proiect DIY vă invită să creați o lume în miniatură inspirată de farmecul și nostalgia magazinelor de antichități. Explorați complexitățile acestui kit în timp ce porniți într-o călătorie creativă pentru a da viață unei capodopere atemporale, surprinzând esența comorilor de epocă și a măiestriei.

Componentele cu design meticulos aduc un omagiu eleganței antichității, așteptând mâinile tale pricepute pentru a le transforma într-o operă de artă care reflectă bogăția esteticii vintage și alura obiectelor de colecție.

? ✨ Cadou unic pentru toate vârstele: surprindeți și încântați cu Cotorul de carte Magazinul de antichitati. Perfect pentru pasionații de epocă, acest kit de bricolaj este un cadou extraordinar, oferind un amestec fermecător de nostalgie și măiestrie.

?️? Aventură de bricolaj în stil vintage: îmbrățișează bucuria de a un minunat produs artizanat. Fiecare componentă a Magazinului de antichități vă atrage creativitatea, promițând un proiect împlinit și plăcut pentru iubitorii de bricolaj.

?? Supliment elegant pentru decorațiuni interioare: Transformă-ți spațiul de locuit cu farmecul lumii vechi al Magazinului de antichități. Acest cotor de carte este o piesă decorativă sofisticată care aduce o notă de eleganță vintage oricărei biblioteci.

?️? O evadare liniștită de artizanat: cufundați-vă în procesul calm al creării Magazinului de antichități. Acest proiect de bricolaj este o modalitate de a elibera stresul, oferind o călătorie liniștită înapoi în timp pe măsură ce asamblați fiecare detaliu.

?‍?‍?‍?? Timp prețios al familiei: Construirea magazinului de antichități este o activitate încântătoare pentru întreaga familie. Este o șansă de a ne întâlni, de a împărtăși povești din trecut și de a vă bucura de o experiență creativă care întărește legăturile și creează relatii durabile.

?? În viața modernă aglomerată, cotorul de carte Magazinul de antichități aduce un strop de nostalgie caldă. Acesta nu este doar un cotor de carte pentru decorare, este o călătorie în timp, care permite fiecăruia să-și găsească propriul colț de liniște în lumea aglomerată. Imaginați-vă că de fiecare dată când îl asamblați, este ca și cum ați deschide o carte veche plină de povești. Fiecare placă și componentă pare să spună anecdote și secrete din trecut. Acest cotor de carte este mai mult decât un simplu obiect, este un tribut adus măiestriei de modă veche și o sărbătoare a timpului în familie.

?? Când este dat rudelor și prietenilor, nu oferă doar un cadou unic, ci și o poveste unică. Nu numai că îți decorează raftul de cărți, dar îți decorează și viața, umplând fiecare colț cu povești și căldură.

?? Acest concept de design integrează caracterul practic și frumusețea produselor în experiența emoțională comună a tuturor, făcând din bricolaj o modalitate de a conecta oamenii și poveștile lor.

 

??️ Tips:

♥ Produsul trebuie asamblat, trebuie doar să urmați manualul de instalare din pachet.

♥ Produsul nu include adeziv pentru scule și baterii, deoarece acestea nu pot trece de vamă, sunt recomandate lipici lichid siliconic și două baterii (tip AAA LR03).

 

Specificatii tehnice:

Nume produs: Magazin de antichitati

Varsta recomandata: 14+

Numar piese: 349

Dimensiuni: 11*18*23 cm

Greutate produs: 0,8 kg

Folosit pentru: Iubitorii de handmade, cadouri, decor, colectie etc.

6975436180180

Referinte specifice

ean13
6975436180180

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.