Puzzle 3D, Cotor de carte DIY, Ink Rhyme Bookstore, Cutebee, 209 piese

  289,00 lei
  Include TVA

  Cod produs: CN01B

  ?CONCEPT UNIC DE DESIGN:

  Acesta este un spațiu în care inspirația și arta se îmbină. Înțelepciunea cărților antice, farmecul caligrafiei și picturii și grădina naturală sunt integrate pentru a crea o atmosferă liniștită și dinamică. Aici, literații se pot scufunda în lumea cuvintelor și a picturilor, pot simți valul de inspirație și pacea interioară.

   

  ?Experiență distractivă de bricolaj:

  Cotorul de carte DIY trebuie asamblat, nu un produs finit. Chiar dacă sunteți începător, manualul de culori vă poate ghida pas cu pas pentru a finaliza trusa în miniatură. Acest kit este potrivit pentru persoanele peste 14 ani. Prin urmare, este o modalitate excelentă de a comunica cu adolescenții și adulții și, de asemenea, vă poate inspira să planificați și să construiți ca un adevărat inginer.

   

  ?CADOU PERFECT:

  Nimeni nu ar refuza un cadou atât de creativ și minunat! Acesta este mai rafinat decât un produs artizanat obișnuit. Pe lângă faptul că experimentati distracția bricolajului, poate fi folosit și ca ornament. Cumpărați-l ca un cadou familiei, prietenilor sau cuplurilor pentru a spori intimitatea dintre voi.

   

  ?Tips:

  Cotorul de carte DIY a fost 100% verificat cu atenție înainte de livrare pentru a se asigura că accesoriile sunt complete și nu lipsesc. Dacă aveți întrebări în timpul asamblarii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom rezolva orice problemă cât mai curând posibil. Notă: Trebuie să pregătiți singur lipiciul lichid siliconic și două baterii (tip AA), din cauza restricțiilor de transport internațional.

   

  Conceptul designului

   

  Eleganța se reflectă peste tot.

   

  O librărie liniștită și elegantă, cu mobilier elegant, comori literare, flori și plante, rafturi antice și obiecte decorative. Izolat de agitația lumii exterioare, bucurați-vă de o viață de studiu care este atât intelectuală, cât și plăcută estetic.

   

  Detalii de design

   

  * Bambusul a însemnat rezistență și umilință din cele mai vechi timpuri până în zilele noastre. Deci utilizarea repetată a elementelor din bambus are scopul de a crea o atmosferă de noblețe și eleganță;

   

  * La primul etaj este zona de caligrafie. Rafturile clasice sunt pline cu cărți și antichități; pe masă sunt așezate lucrări de caligrafie neterminate; iar câteva flori de piersic se presără pe masă, făcând oamenii să se simtă în largul lor și confortabil;

   

  * La etajul doi se afla zona de vopsire. Pictorul pictează o femeie; masa este plina cu pensule, vopsele si suporturi pentru pensule pentru vopsit;

   

  * La etajul trei se află colecția de cărți. Este decorat cu tot felul de picturi antice și caligrafie, care se potrivește bine cu tema.

   

  Specificatii tehnice:

  ·        Nume: Librăria Ink Rhyme

  ·        Scară: 1:24

  ·        Vârsta recomandată: peste 14 ani

  ·        Timp de asamblare: 2-3 zile

  ·        Dimensiune produs asamblat: 23×18×11cm

  ·        Greutate: 0,751 kg

  ·        Instrucțiuni colorate detaliate în limba engleză.

  ·        Nouă actualizare, produsul vine cu husă de praf și nu trebuie achiziționat separat。

  6975436180135

  Referinte specifice

  ean13
  6975436180135

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.