Puzzle 3D, Cotor de carte DIY, Butterfly of Unknown Lands, Cutebee, 57 piese

  249,00 lei
  Include TVA

  Cod Produs: BK01

  CONCEPT UNIC DE DESIGN- Un drum mic și pașnic duce la un loc care este practic uitat. Fluturi frumoși flutură pe cer, în timp ce o varietate de plante înfloresc. Cărțile împrăștiate și diversele imagini par să dezvăluie urme umane, dând o ambianță străveche și misterioasă, precum și secrete nedescoperite.

  EXPERIENTĂ UNICA DE BRICOLAJ - Produsul nostru trebuie asamblat de Dvs, nu este un produs finit. Chiar dacă sunteți începător, manualul de instructiuni vă poate ghida pas cu pas pentru a finaliza casuta în miniatură. Acest kit de casă de păpuși este potrivit pentru persoanele peste 14 ani. Prin urmare, este o modalitate excelentă de comunicare intre adolescenți și adulți și, de asemenea, vă poate inspira să planificați și să construiți ca un adevărat inginer.

  DECORAȚII EXCLUSIVE – Produsul nostru este mai mult decât un simplu proiect DIY, este, de asemenea, o colecție și decor rafinat. Lumea în miniatură conține scene bogate și idei interesante. Când te uiți la colțul vibrant al raftului cu cărți, îți poate oferi o dispoziție însorită.

  CADOU PERFECT - Nimeni nu ar refuza un cadou atât de creativ și minunat! Acesta este mai rafinat decât un produs artizanat obișnuit. Pe lângă faptul că experimentează distracția bricolajului, poate fi folosit și ca ornament. Cumpărați-l ca un cadou familiei, prietenilor sau cuplurilor pentru a spori intimitatea dintre voi.

  MEMENTO – Produsul a fost 100% verificat cu atenție înainte de livrare pentru a se asigura că accesoriile sunt complete și nu lipsesc. Dacă aveți întrebări în timpul asamblarii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom rezolva orice problemă cât mai curând posibil. 

  Notă: Bateriile (Tip AA) nu sunt incluse.

   

  Detalii tehnice:

  — Nume: Butterfly of Unknown Lands

  — Vârsta recomandată: peste 14 ani

  — Timp de asamblare: 2-3 zile

  — Dimensiune produs asamblat: 16 × 8 × 21.5 cm

  — Greutate: 0.66 kg

  — Instrucțiuni colorate detaliate.

  6975436180050

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel mediu
  Nr. piese produs
  0-99 piese

  Referinte specifice

  ean13
  6975436180050

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.