Puzzle 3D, Cotor de carte DIY, Sailing Memory, Cutebee, 135 piese

249,00 lei
Include TVA

Cod Produs: BK02

Experienta unica de bricolaj –Produsul nostru trebuie asamblat de Dvs, nu este un produs finit. Chiar dacă sunteți începător, manualul de instructiuni vă poate ghida pas cu pas pentru a finaliza casuta în miniatură. Acest kit de casă de păpuși este potrivit pentru persoanele peste 14 ani. Prin urmare, este o modalitate excelentă de comunicare intre adolescenți și adulți și, de asemenea, vă poate inspira să planificați și să construiți ca un adevărat inginer.

Design high-end - Plăcile din lemn tăiate cu precizie sunt asamblate într-un suport de carte rafinat, scena este realistă și puteți simți minunea lumii în miniatură.

Ușor de asamblat - Acest cotor pentru cărți este realizat din lemn de înaltă calitate, robust și durabil, blocurile de lemn pot fi scoase cu ușurință, în afară de aceasta, luminile LED, decorațiunile și dulapurile de perete dau senzatia unei lumi in miniatura reale.

Cadou perfect- Nimeni nu ar refuza un cadou atât de creativ și minunat. Acesta este mai rafinat decât obiectele de artizanat obișnuite. Pe lângă faptul că experimentezi distracția bricolajului, acesta poate fi folosit și ca ornament. ca un cadou familiei sau prietenilor, cuplurilor. Este o adevarata artă de colecție.

Sfaturi importante - Produsele au fost 100% verificate cu atenție înainte de livrare pentru a se asigura că accesoriile sunt complete și nu lipsesc. Dacă aveți întrebări în timpul asamblarii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom rezolva cât mai curând posibil.

Notă: Bateriile (Tip AA) nu sunt incluse. 

 

Detalii tehnice:

 — Nume: Sailing Memory

— Vârsta recomandată: peste 14 ani

— Timp de asamblare: 2-3 zile

— Dimensiune produs asamblat: 16 × 8 × 21.7 cm

— Greutate: 1,1 kg

— Instrucțiuni colorate detaliate.

6975436180067

Fisa tehnica

Nivel dificultate
Nivel mediu
Nr. piese produs
100-149 piese

Referinte specifice

ean13
6975436180067

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.