Puzzle 3D, Cotor de carte DIY, Eternal Bookstore, Cutebee, 172 piese

279,00 lei
Include TVA

Cod Produs: YS05

·       Conceptul unic de design - Designul clasic vă permite să experimentați farmecul bibliotecii. Designul etajelor superioare și inferioare, scara de la colț provoaca un sentiment de inaltare. Designul special nu numai că sporește simțul detaliilor, dar și permite luminii să pătrundă mai bine în interior. Stând lângă șemineul cald, înconjurat de cărți, însoțit de câine, întreaga imagine este caldă și frumoasă. Lampile de perete rafinate, ramele de pictură în ulei, lumânările sunt retro și superbe.

·       Experienta unica de bricolaj –Produsul nostru trebuie asamblat de Dvs, nu este un produs finit. Chiar dacă sunteți începător, manualul de instructiuni vă poate ghida pas cu pas pentru a finaliza casuta în miniatură. Acest kit de casă de păpuși este potrivit pentru persoanele peste 14 ani. Prin urmare, este o modalitate excelentă de comunicare intre adolescenți și adulți și, de asemenea, vă poate inspira să planificați și să construiți ca un adevărat inginer.

·       Design high-end - Plăcile din lemn tăiate cu precizie sunt asamblate într-un suport de carte rafinat, scena este realistă și puteți simți minunea lumii în miniatură.

·       Ușor de asamblat - Acest cotor pentru cărți este realizat din lemn de înaltă calitate, robust și durabil, blocurile de lemn pot fi scoase cu ușurință, în afară de aceasta, luminile LED, decorațiunile și dulapurile de perete dau senzatia unei lumi in miniatura reale.

·       Cadou perfect - Nimeni nu ar refuza un cadou atât de creativ și minunat. Acesta este mai rafinat decât obiectele de artizanat obișnuite. Pe lângă faptul că experimentezi distracția bricolajului, acesta poate fi folosit și ca ornament. ca un cadou familiei sau prietenilor, cuplurilor. Este o adevarata artă de colecție.

·       Sfaturi importante - Produsele au fost 100% verificate cu atenție înainte de livrare pentru a se asigura că accesoriile sunt complete și nu lipsesc. Dacă aveți întrebări în timpul asamblarii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom rezolva cât mai curând posibil.

 

Notă: Bateriile (Tip AA) nu sunt incluse.

 

Detalii tehnice:

Nume: Eternal Bookstore

Vârsta recomandată: peste 14 ani

Scara 1:24

Timp de asamblare: 2-3 zile

Dimensiune produs asamblat: 18 × 11 × 23 cm

Greutate: 0.84 kg

Instrucțiuni colorate detaliate

6975436180036

Fisa tehnica

Nivel dificultate
Nivel mediu
Nr. piese produs
150-199 piese

Referinte specifice

ean13
6975436180036

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.