Puzzle 3D, Cotor de carte DIY, Magic Pharmacist, Cutebee, 282 piese

  279,00 lei
  Include TVA

  Cod Produs: SZ05

  CONCEPTUL DE DESIGN UNIC - Designul enigmatic și magic, vă permite să vă scufundați în lumea magică a fanteziei. Într-o casă magică situată în adâncul pădurii, farmacistul magic citește cărți magice și încearcă să facă medicamente în efortul de a stăpâni o putere misterioasă prin magie pentru a schimba lumea, a deschide ușa către lumea magică și a ne conduce. pas cu pas în călătoria unei aventuri fantastice. Creuzetul, sticla de poțiune, pisică neagră, cartea magică, mătura delicată și enigmatică sunt toate elemente ale acestei atmosferi misterioase.

  Experienta unica de bricolaj –Produsul nostru trebuie asamblat de Dvs, nu este un produs finit. Chiar dacă sunteți începător, manualul de instructiuni vă poate ghida pas cu pas pentru a finaliza casuta în miniatură. Acest kit de casă de păpuși este potrivit pentru persoanele peste 14 ani. Prin urmare, este o modalitate excelentă de comunicare intre adolescenți și adulți și, de asemenea, vă poate inspira să planificați și să construiți ca un adevărat inginer.

  Decoratii rafinate – Produsul nostru este mai mult decât un proiect de cotor de carte DIY. Este, de asemenea, o colecție și decor rafinat. Lumea în miniatură conține scene bogate și idei interesante. Când te uiți la colțul vibrant al raftului cu cărți, îți poate oferi o dispoziție însorită.

  Cadou perfect- Nimeni nu ar refuza un cadou atât de creativ și minunat. Acesta este mai rafinat decât obiectele de artizanat obișnuite. Pe lângă faptul că experimentezi distracția bricolajului, acesta poate fi folosit și ca ornament. ca un cadou familiei sau prietenilor, cuplurilor. Este o adevarata artă de colecție.

  Sfaturi importante - Produsele au fost 100% verificate cu atenție înainte de livrare pentru a se asigura că accesoriile sunt complete și nu lipsesc. Dacă aveți întrebări în timpul asamblarii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom rezolva cât mai curând posibil.

  Notă: Bateriile (Tip AA) nu sunt incluse. 

   

  Detalii tehnice:

  — Nume: Magic Pharmacist

  — Vârsta recomandată: peste 14 ani

  — Scara 1:24

  — Timp de asamblare: 2-3 zile

  — Dimensiune produs asamblat: 18 × 11 × 23 cm

  — Greutate: 1,1 kg

  — Instrucțiuni colorate detaliate.

  6975436180098

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel mediu
  Nr. piese produs
  200-299 piese

  Referinte specifice

  ean13
  6975436180098

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.