Puzzle 3D, Cotor de carte DIY, Under the Sakura Tree, Cutebee, 214 piese

  269,00 lei
  Include TVA

  Cod Produs: YS06

  CONCEPT DE DESIGN UNIC - Designul în stil retro restaurează străzile pline de stil japonez. Primul lucru care atrage privirea este o femeie blândă în portul tradițional care se bucură de lanterna roșie, stând lângă un Shiba Inu drăguț, întreaga scenă este atât de caldă; Pe stradă este izakaya parfumată. Deschide cortina ușii, mâncare delicioasă și vin moale, pentru a simți cultura alimentară japoneză; Prin frumosul cireș, în lumina blândă, oamenii care se plimba, totul contribuie la o atmosferă romantică.

  Experienta unica de bricolajProdusul nostru trebuie asamblat de Dvs, nu este un produs finit. Chiar dacă sunteți începător, manualul de instructiuni vă poate ghida pas cu pas pentru a finaliza casuta în miniatură. Acest kit de casă de păpuși este potrivit pentru persoanele peste 14 ani. Prin urmare, este o modalitate excelentă de comunicare intre adolescenți și adulți și, de asemenea, vă poate inspira să planificați și să construiți ca un adevărat inginer.

  Decoratii Rafinate – Produsul nostru este mai mult decât un proiect de cotor de carte DIY. Este, de asemenea, o colecție și decor rafinat. Lumea în miniatură conține scene bogate și idei interesante. Când te uiți la colțul vibrant al raftului cu cărți, îți poate oferi o dispoziție însorită.

  Ușor de asamblat - Acest cotor pentru cărți este realizat din lemn de înaltă calitate, robust și durabil, blocurile de lemn pot fi scoase cu ușurință, în afară de aceasta, luminile LED, decorațiunile și dulapurile de perete dau senzatia unei lumi in miniatura reale.

  Cadou perfect- Nimeni nu ar refuza un cadou atât de creativ și minunat. Acesta este mai rafinat decât obiectele de artizanat obișnuite. Pe lângă faptul că experimentezi distracția bricolajului, acesta poate fi folosit și ca ornament. ca un cadou familiei sau prietenilor, cuplurilor. Este o adevarata artă de colecție.

  Sfaturi importante - Produsele au fost 100% verificate cu atenție înainte de livrare pentru a se asigura că accesoriile sunt complete și nu lipsesc. Dacă aveți întrebări în timpul asamblarii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom rezolva cât mai curând posibil.

  Notă: Bateriile (Tip AA) nu sunt incluse.

   

  Detalii tehnice:

  — Nume: Under the Sakura Tree

  — Vârsta recomandată: peste 14 ani

  — Scara 1:24

  — Timp de asamblare: 2-3 zile

  — Dimensiune produs asamblat: 18 × 11 × 23 cm

  — Greutate: 1,1 kg

  — Instrucțiuni colorate detaliate.

   

  6975436180043

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel mediu
  Nr. piese produs
  200-299 piese

  Referinte specifice

  ean13
  6975436180043

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.