Puzzle 3D mecanic, Gandacul rinocer bionic, ROKR, metal si plastic, 156 piese

  360,00 lei
  Include TVA

  Cod Produs: MI01

  Gandacul rinocer bionic este coordonatorul echipei de gandaci mecanici.

  Inspirati de gandacul rinocer real, designerii nostri au combinat elemente steampunk cu cele naturale  pentru a crea un model estetic de gandac rinocer, pastrand in acelasi timp detaliile, cum ar fi forma corpului, cornul, picioarele si aripile. Corpul principal al gandacului este realizat din material cu structura polimer ABS, cu buna rezistenta la impact, aripile dure sunt acoperite cu piele, iar membranele sunt din material PVC moale pentru a proteja mai bine modelul.

  Coordonatorul general al echipei, Gandacul rinocer bionic joaca un rol vital pentru  intreaga echipa - creierul sau inteligent este capabil sa coordoneze tacticile rapid si sa livreze instructiuni de misiune datorita cornului blindat de baza. In plus, membrele sale anterioare mecanice hidraulice, armura din piele de coajă de portocală si extractorul de caldura membranos al aripii il ajuta sa jactioneze mai bine pe campul de lupta, precum si sa-si protejeze corpul de atacurile inamice. In plus, acest model de gandac rinocer are si opt seturi de biele de piston, incorporate, pentru a arata cilindrul motorului care funcțtonează la viteza mare. De asemenea, indicatorul LED al motorului lumineaza structura mecanica interna a motorului, sporind perceptia puterii.

  Dupa conectarea bazei personalizate, modelul poate fi pornit atingand usor punctul de activare din partea superioara a bazei: viteza motorului pana la 1200 rpm, iar aripile membranoase pot vibra de 618 ori pe minut, simuland miscarea gandacilor rinoceri reali.

   

  Delatii tehnice:

  Numar de piese: 156

  Dimensiune asamblata: 96*190*116 mm

  Recomandat pentru: 14+

  Timp asamblare : 3 ore

  6946785117936

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel mediu
  Nr. piese produs
  150-199 piese

  Referinte specifice

  ean13
  6946785117936

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.