• Nou

Puzzle 3D mecanic, Gandacul rinocer bionic, ROKR, metal si plastic, 156 piese

360,00 lei
Include TVA

Cod Produs: MI01

Gandacul rinocer bionic este coordonatorul echipei de gandaci mecanici.

Inspirati de gandacul rinocer real, designerii nostri au combinat elemente steampunk cu cele naturale  pentru a crea un model estetic de gandac rinocer, pastrand in acelasi timp detaliile, cum ar fi forma corpului, cornul, picioarele si aripile. Corpul principal al gandacului este realizat din material cu structura polimer ABS, cu buna rezistenta la impact, aripile dure sunt acoperite cu piele, iar membranele sunt din material PVC moale pentru a proteja mai bine modelul.

Coordonatorul general al echipei, Gandacul rinocer bionic joaca un rol vital pentru  intreaga echipa - creierul sau inteligent este capabil sa coordoneze tacticile rapid si sa livreze instructiuni de misiune datorita cornului blindat de baza. In plus, membrele sale anterioare mecanice hidraulice, armura din piele de coajă de portocală si extractorul de caldura membranos al aripii il ajuta sa jactioneze mai bine pe campul de lupta, precum si sa-si protejeze corpul de atacurile inamice. In plus, acest model de gandac rinocer are si opt seturi de biele de piston, incorporate, pentru a arata cilindrul motorului care funcțtonează la viteza mare. De asemenea, indicatorul LED al motorului lumineaza structura mecanica interna a motorului, sporind perceptia puterii.

Dupa conectarea bazei personalizate, modelul poate fi pornit atingand usor punctul de activare din partea superioara a bazei: viteza motorului pana la 1200 rpm, iar aripile membranoase pot vibra de 618 ori pe minut, simuland miscarea gandacilor rinoceri reali.

 

Delatii tehnice:

Numar de piese: 156

Dimensiune asamblata: 96*190*116 mm

Recomandat pentru: 14+

Timp asamblare : 3 ore

6946785117936

Fisa tehnica

Nivel dificultate
Nivel mediu
Nr. piese produs
150-199 piese

Referinte specifice

ean13
6946785117936

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

THEME OPTIONS

Instrument Panel

Da Nu