Puzzle 3D Gramofonul Clasic, ROKR, Lemn, 424 Piese

  450,00 lei
  Include TVA

  Cod Produs: LKB01

  Un gramofon vintage, real 

  În 1877, s-a născut primul gramofon din lume, cunoscut drept una dintre cele mai interesante trei invenții ale secolului al XIX-lea. Apariția sa a detonat punctul culminant al revoluției electrice și a indicat calea civilizației umane de a se îmbarca în era sunetului și picturii și chiar în era informației. 

  După 143 de ani, ROKR și-a dat mâna cu recordul. A gravat structura mecanică clasică ca un explorator, combinată cu tehnologia tradițională, a reînviat clasicul fonograf automat cu o nouă atitudine și a continuat să scrie din nou capitolul superb al erei electrice. 

  Este un gramofon complet cu fiecare parte asamblată de tine. Cel mai important, nu este nevoie să conectați bateria sau sursa de alimentare după asamblare. Poate reda discuri de vinil acționând manual transmisia mecanică internă. Este fantastic să poți asculta melodii! 

  O astfel de structură mecanică complexă este asamblată în întregime din piese de lemn și poate asigura realizarea fiecărei funcții. Este greu de imaginat cât de complicat este procesul său de dezvoltare. 

  Gramofonul ROKR este o replică 1:1 a echipamentului de înregistrare clasic din secolul al XIX-lea, cu difuzoare unice cu claxon și discuri rotative de înregistrare. După asamblare, poate fi un afișaj antic perfect pe masa ta. Acceptă redarea unui disc de vinil real de 7 inchi cu 424 de bucăți.

  MUZICI ÎNREGISTRATE – Trei hituri atemporale: Memory Of A Dance, The Merry Gent, The Giant Killers

   

  Articole incluse: piese din lemn, înregistrare de 7 inchi, motor trifazat fără perii etc.

  Număr de piese: 424

  Nivel de dificultate: ★★★★★★

  Timp de asamblare: aproximativ 10 ore

  Vârsta: 14+

  Dimensiune pachet: 317*235*83mm

  Dimensiune produs asamblat: 226*261*429mm

  6946785114720

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel avansat
  Nr. piese produs
  300-500 piese

  Referinte specifice

  ean13
  6946785114720

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.