Puzzle 3D mecanic, Lyra da Vinci, WT, lemn, 227 piese

  375,00 lei
  Include TVA

  Multi inventatori celebri, precum legendarul Leonardo da Vinci, au fost creatori de muzica folosind o varietate de instrumente muzicale. Am creat un puzzle 3d din lemn, Lyra da Vinci, pentru ca toti fanii istoriei muzicale sa poata adauga o astfel de copie a celebrului instrument in colectia lor.

  Detalii tehnice:

   

  Material: Lemn ecologic

  Tip de miscare: Mecanica

  Asamblare: Fara adeziv

  Timp de asamblare: 3-4 ore

  Dimensiune asamblata: 440*175*120 mm

  Dimensiune pachet: 370*185*50 mm

  Varsta recomandata: 14+

  Cele mai adânci părți ale sufletului uman pot fi atinse prin muzică.

  Renumitul gânditor Da Vinci a cântat la liră, un instrument muzical deosebit. Era distinctiv prin tonul său delicat și compoziția corpului ciudată.

  Am ales să construim mica noastră versiune a cunoscutului instrument muzical. Funcțiile interioare ale instrumentului muzical vă vor fi vizibile.

  Două corzi alcătuiesc sistemul de tensionare a modelului nostru.

  Funcționarea angrenajelor și rezultatele apăsărilor de taste sunt vizibile.

  Lyra noastră da Vinci este făcută astfel încât designerii să poată urmări sistemul de corzi în acțiune. Veți putea folosi instrumentul și veți auzi cum emite sunete pentru dvs.!

  Îți place să cânți la instrumente vintage și să rezolvi puzzle-uri interesante? Fiți atenți la asamblarea Lyra da Vinci, o replică din lemn imprimată 3D, care a fost realizată special de catre noi. Spre bucuria tuturor pasionaților de muzică și știință, am realizat o reproducere a renumitului instrument creat de Leonardo da Vinci însuși.

  Două sute douăzeci și șapte de componente alcătuiesc trusa de asamblare pentru modelul din lemn. Modelul complet va trebui asamblat în 3-4 ore. Componentele modelului nostru sunt construite în întregime din placaj durabil. Mediul este complet neafectat de acesta.

  Instrucțiunile asigură că procesul de asamblare va fi distractiv și plăcut.

  Da Vinci Lyra este disponibilă atât pentru achiziții personale, cât și pentru cadou. Toți cei cărora le place muzica, Leonardo da Vinci și rezolvarea unor puzzle-uri speciale vor aprecia un astfel de cadou. Odată ce modelul este asamblat, vă puteți juca cu el sau îl puteți afișa pe un raft. 

  Wood Trick
  5905215720161

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel mediu
  Nr. piese produs
  200-299 piese

  Referinte specifice

  ean13
  5905215720161

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.