Puzzle 3D mecanic, Fabrica de ciocolata Marble Run, ROKR, lemn, 513 piese

  300,00 lei
  Include TVA

  Cod Produs: LGA02

  Puzzle 3D mecanic, Fabrica de ciocolata Marble Run, 513 piese

  Fiecare avem cate o poveste preferata cu dulciuri, fie ca e casuta cu bomboane din Hansel şi Gretel sau fabrica de ciocolată a domnului Wonka. Inspirandu-se din povestile clasice, Rokr a creat un circuit de bile combinat cu o fabrică de ciocolata pentru a crea o jucarie cu aspect retro si distractiva. Cea mai interesanta caracteristica a acestui model este integrarea ingenioasa a diferitelor piste in linia de productie de automatizare a fabricii, folosind un mecanism unic de ridicare pentru a face ca „bomboanele” să se schimbe, la fel ca intr-o fabrica autentica. 

  Designul fabricii aminteste de robotii retro care combina un canal ascendent vertical, o structură de transmisie si o pistă dubla descendenta. Mecanismul de ridicare push-pull din partea de jos a peretelui exterior poate conduce „bomboanele” sa ruleze in fabrica.

  Cu un design integrat de transmisie, prin rotirea manerului, angrenajele cu mai multe straturi pot antrena componentele, inclusiv mecanismul de ridicare si sina inelara. 
  Agatati de un clopotel in partea dreapta a fabricii de ciocolata si miscati-l pentru a atrage, cat mai multi clienti in fabrica. Puteti folosi usa de acces care se poate deschide in spatele turnului de abur pentru a preveni blocarea „bomboanelor”.


  Delatii tehnice:
   

  Numar de piese Puzzle      513
  Dimensiune asamblata       255*170*310 mm  
  Recomandat pentru      14+
  Greutate      2 kg
  Timp asamblare      7 ore

  6946785117653

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel avansat
  Nr. piese produs
  peste 500 piese

  Referinte specifice

  ean13
  6946785117653

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.