Puzzle 3D electric, Galaxy Marble Run, WT, lemn, 678 piese

  645,00 lei
  Include TVA

  Un adevarat  roller coaster, aceast set Galaxy Marble Run este unul din cel mai complex model si va fi cu siguranta o provocare chiar si pentru cei mai mari pasionati au puzzle-urilor 3D! Oare o sa reusiti sa il finalizati intr-o zi ?

  Detalii tehnice:

  ·        Brand: Wood Trick

  ·        Material: Lemn ecologic

  ·        Tip de miscare: Mecanica

  ·        Asamblare: Fara adeziv, electric

  ·        Timp de asamblare: 6-8 ore

  ·        Dimensiune asamblata: 332*316*322  mm

  ·        Dimensiune pachet: 370*180*50 mm

  ·        Varsta recomandata: 14+

   

  Chiar si cele mai complexe minti sunt fascinate de ideea masini cu miscare perpetua, inspiratia noastra pentru acest  carusel cu bile. Este fascinant si relaxant, deopotriva,  sa urmaresti un astfel de dispozitiv la serviciu sau in intimitatea caminului tau.

   

  Modelul prefabricat din lemn are cateva caracteristici fundamentale. Prima componentă, in formă de „brat”, ridica bilele in poziția initiala. A doua componenta este formata din trepte care servesc drept cale pentru caderea bilelor. Modelul contine, de asemenea, trei sine pentru deplasarea bilelor si un mecanism de imprastiere. Noua piese alcatuiesc un set.

   

  Modelul functioneaza cu baterie.

   

  Spiral Marble Run a fost conceput pentru a fi cat mai practic posibil, fara exces de detalii.. Modelul poate fi asamblat in opt ore sau mai putin, cu ajutorul prietenilor sau al familiei.

   

  Spiral Marble Run se asambleaza fara adeziv. Piesele sunt din material ecologic, care protejeaza sanatatea si mediul. Asamblarea ceasului este explicata in detaliu in manualul de instructiuni.

   

  Spiral Marble Run nu este doar o piesa fantastica de divertisment, ci si o piesa de decor interior minunata!  

  Îi va ademeni pe toți pasionații de spațiu si calatorii.

  Ne-am inspirat pentru modelul nostru din mișcarea galaxiilor, stelelor și planetelor. Am vrut să facem ceva la fel de participativ, ciclic și distractiv. 

  Setul a combinat trei cele mai abrupte piste cu viraje stranse, trepte, leagane, suisuri si coborasuri, precum si o planeta rotativa de forma unica. Functionarea continua a setului  este asigurata de un lift planetar actionat de un motor electric - bila lansata trece prin toate obstacolele si se ridica din nou la inaltime. Este echipat cu 12 bile metalice care se misca secvential una dupa alta ridicandu-se si apoi se disperseaza de-a lungul diferitelor piste creand o imagine fascinanta care te cufunda in lumea tehnica.

  Setul de construcție din lemn „Galaxy Marble Ran”  este un set de constructie remarcabil care combina materiale ecologice cu tehnologii moderne. Acesta este un cadou unic care va fi cu siguranta apreciat si un excelent mijloc  pentru dezvoltarea gandirii tehnice!

  Este unul dintre cele mai interesante proiecte ale noastre, de care suntem mândri. Există până la 678 de componente în total. Fiecare este o componentă crucială a sistemului care propulsează modelul nostru planetar în miniatură.

  Cu acest model 3D din lemn personalizat, veți avea cea mai bună experiență de inginerie posibilă. Mintea ta este captivată de atenția sa meticuloasă la detalii.

  Veți beneficia de instrucțiunile detaliate ale trusei. Va dura 10 până la 12 ore pentru a asambla modelul, dar puteți merge puțin mai repede dacă solicitați ajutorul prietenilor sau familiei.

  Bucurați-vă de a face modelul din lemn Galaxy Marble Run împreună cu familia și de sansa de face ceva exceptional impreuna.

  Wood Trick
  5905215720000

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel avansat
  Nr. piese produs
  peste 500 piese

  Referinte specifice

  ean13
  5905215720000

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.