• Nou
Puzzle 3D, Masa de pinball, ROKR, Lemn

Puzzle 3D, Masa de pinball, ROKR, Lemn, 482 piese

825,00 lei
Include TVA

Cod Produs: EG01

Puzzle 3D Masa de pinball, ROKR, Lemn, 482 piese

Iti mai amintesti cand ai fost ultima oara intr-o sala de jocuri si bucuria pe care o simteai la masa de pinball? Atunci cu siguranta vei iubi acest model care te va  aduce inapoi in timp in anii '80-'90. Acestui model nu ii lipseste nimic din varianta clasica: manete, sunet, efecte de lumina , scor electronic. Va fi o placere atat sa il construiesti, cat si sa iti provoci familia si prietenii la un joc clasic. 

Lansator de mingi

Trebuie sa lansezi bila si sa atingi toate tintele. Poto controla viteza si saltul bilei prin impulsul si directia lansatorului.

Scor pentru atingerea tintelor

In joc, jucatorii obtin puncte prin lovirea a cat mai multe tinte.  Tintele diferite au scoruri diferite si pot exista unele tinte speciale care sunt greu de lovit in timpul jocului.

Scena de joc colorata

Acest pinball 3D are drept tema acrobatii si spectacole de magie, cu animale mici si soldati de tabla muzicali ca decor. Lumini LED colorate sunt folosite pentru a reda efectul vizual, iar platforma dreptunghiulară inclinata adauga un sentiment de profunzime.

Design retro unic

Având ca tema arena unui circul, designul general al acestui joc de pinball 3D ofera un aspect nostalgic delicat.

Joc de masa

Acest joc de masa este potrivit pentru copii si adulti, deopotriva.. Este un proiect practic distractiv, creativ si de amploare pe care sa il construiti si sa va jucati in timpul liber.

 

Detalii tehnice:

Numar de piese: 482

Dimensiune asamblata: 275*280*475mm

Recomandat pentru: 14+

Timp asamblare : 12 ore

6946785118902

Fisa tehnica

Nivel dificultate
Nivel avansat
Nr. piese produs
300-500 piese

Referinte specifice

ean13
6946785118902

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

THEME OPTIONS

Instrument Panel

Da Nu