Puzzle Mecanic 3D din metal, Time For Machine, Model radiocontrolat, Tank T-34, 356 piese

  999,00 lei
  Include TVA

  Material: otel inoxidabil

  Dimensiune: 175*93*82 mm (6,9*3,7*3,2 in)

  Greutate: 570 g (1,25 lb)

  Numar de piese: 351 buc

  Treapta de transmisie: spate

  Moduri de viteza: 3

  Turnul turelei: 360+

  Slot baterie pentru 4 baterii AA (model)

  Slot baterie pentru 2 baterii AAA (RC)

  * bateriile nu sunt incluse

  Fabricat din oțel inoxidabil, o mână de istorie și un pic de mister, tancul nostru T34 nostru este inspirat de un tanc mediu sovietic legendar din vremurile celui de-al doilea război mondial. Poate părea monumental și sever, dar acest model este rapid ca fulgerul, manevrabil și aprig ca un tunet. Cu acest tanc, fiecare bătălie pe masă va fi învingătoare, datorită tunului său de 85 mm și celor 3 moduri de viteză. Împreună, veți face doi camarazi perfecți!

  Tancul T-34 a avut o influență imensă atât asupra rezultatului războiului, cât și asupra dezvoltării ulterioare a construcției de tancuri mondiale. Fiind destul de compact, manevrabil, ușor de întreținut și rapid, acest tanc și-a dovedit superioritatea în multe bătălii.

   T-34 are, de asemenea, o armură frontală înclinată distinctivă. Acest efect a ajutat la reducerea greutății rezervorului. Analiza a arătat că o tablă de metal plasată la 60 de grade este echivalentă cu o tablă cu o grosime de două ori mai mare. De aceea, aranjarea înclinată a plăcilor de blindaj este încă folosită uneori în dezvoltarea tancurilor moderne.

  Designul lui T-34-85 s-a bazat pe tancul produs în serie T-34 din 1942. Atât tunul de 85 mm, cât și îmbunătățirile structurale au întărit substanțial eficiența de luptă a tancului. După cum a spus domnul Malyshev, ministrul ingineriei mecanice al URSS în 1943: „Victoria în bătălia de la Kursk a venit cu un preț mare. Tancurile inamice au tras asupra noastră de la o distanță de 1500 m, în timp ce tunurile noastre de tanc de 76 mm puteau lovi tancurile Tigru și Pantera la o distanță de 500-600 m. Ca să zic așa, inamicul avea arme de un kilometru și jumătate, în timp ce noi aveam doar brațe de jumătate de kilometru. Trebuia să instalăm imediat un tun mai puternic în T-34”. Deci rezervorul a fost modificat. O nouă turelă a trebuit să fie proiectată pentru noul tun. În octombrie 1943, biroul de proiectare a conceput o nouă turelă pentru un tanc în 3 zile de lucru 24/7.

  Setul nostru de construcție vine cu o telecomandă din metal. Are un buton de rotație a turelei în față, 4 butoane pentru controlul pistelor și comutator de mod de viteză cu 3 moduri de viteză.

  După asamblarea modelului, puteți conecta cu ușurință placa care vine gata făcută, iar motoarele de șenile și motorul care rotește turela pot fi, de asemenea, conectate folosind mufe. Modelul are și o pârghie specială care poate fi folosită pentru a regla unghiul țevii pistolului. Tancul este echipat suplimentar cu trape de deschidere, lumini, canistre și mânere ținute de infanteriști în timp ce este transportat pe armura tancului. Telecomanda este, de asemenea, destul de atrăgătoare. Pe coperta sa din spate veți găsi o gravură a tancului T-34, iar pe cea din față sunt liniile care arată schemele logice ale butoanelor. Aceste linii arată cum să vă deplasați înainte, înapoi și cum să întoarceți mașina.

  T-34, realizat dintr-un material neobișnuit pentru modelare, dar la scară populară de model de tanc 1:35, va inspira cu siguranță interes și vă va provoca să îl încercați în acțiune. Rezervorul foarte unic și unic din metal, un material tradițional pentru rezervoare, este cuplat cu telecomanda metalică, la fel de frumoasă ca rezervorul în sine, deși neobișnuit, cu butoane metalice. Împreună creează un ansamblu de model special și arată grozav atât în ​​utilizare, cât și pe raftul tău.

  0850009324580

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel avansat
  Nr. piese produs
  300-500 piese

  Referinte specifice

  ean13
  0850009324580

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.