Puzzle 3D mecanic, Shotgun SG12, WT, lemn, 390 piese

  170,00 lei
  Include TVA

  Dintre numeroasele tipuri de pistoale și puști, SHOTGUN iese în evidență. Pușca are un farmec unic. De exemplu, fanii seriei „Supernatural” știu că dacă umpli pușca cu sare sau gloanțe de argint, poți obține o armă grozavă împotriva a tot felul de lucruri rele... Am decis să dezvoltăm modelul nostru din lemn de Shotgun SG-12, astfel încât să puteți adăuga un puzzle nou și interesant la colecția dvs.

  Detalii tehnice:

  Complexitate: ★★★

  Dimensiuni model: 540*130*65 mm

  Număr de bucați: 390

  Dimensiuni pachet: 370*180*50 mm

  Timp de asamblare: 6-7 ore

  Greutatea pachetului: 1.262 kg

  Shotgun SG-12 este pușcă destul de precisă.

  Modelul nostru din lemn, din care se poate trage, este complet sigur în același timp. Ne-am construit dispozitivele pentru a simula tragerea, dar gloanțele sunt ușoare încât să nu facă rău nimănui. Poți să concurezi cu prietenii tăi pentru a descoperi cine este un trăgător mai bun!

  Cum funcționează Shotgun SG-12?

  Vine cu 35 de gloanțe de lemn. Un încărcător conține opt gloanțe. Mecanismul de tragere este alimentat de benzi elastice care se întind în interiorul puștii și eliberează gloanțe atunci când apăsați pe trăgaci. Această acțiune oferă suficientă forță de propulsie pentru a permite gloanțelor să parcurgă aproximativ șapte până la opt metri. În plus, ne-am asigurat că puteți schimba cauciucurile speciale de tragere fără a fi nevoie să dezasamblați complet pușca.

  Modelul 3D personalizat din lemn Shotgun SG-12 este complet sigur pentru mediu și sănătatea dumneavoastră.

  Dacă urmați instrucțiunile incluse, puteți construi Shotgun SG-12 în aproximativ șase ore. În timpul luptei, designul puștii vă va ajuta să economisiți timp și să vă mențineți concentrarea. Chiar dacă modelul din lemn are un al treilea nivel de complexitate, îl vei înțelege chiar dacă acesta este primul tău model realizat. Poti oricând să suni prietenii tăi pentru a face Shotgun SG-12 și mai distractiv!

  Cumpără un model 3D din lemn pentru tine sau un prieten căruia îi plac armele noastre speciale. Pușca SG-12 are avantajul că atât tragerea cu pușca, cât și asamblarea acesteia vor fi distractive. În plus, ajută la stimularea gândirii creative și este un exercițiu excelent pentru creier!

  Wood Trick
  4820195192245

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel mediu
  Nr. piese produs
  300-500 piese

  Referinte specifice

  ean13
  4820195192245

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.