Puzzle 3D mecanic, Pusca de Asalt, WT, lemn, 158 piese

  205,00 lei
  Include TVA

  Armele de foc pot stârni curiozitatea tuturor. Datorită acestui fapt, am dezvoltat modelul nostru de Pusca de asalt, care a fost modelat după armele folosite de mai multe forțe din întreaga lume. Am adunat caracteristicile esențiale ale acestui tip de arme de foc și le-am inclus în modelul nostru de colecție. 

  Detalii tehnice:

  Complexitate: ★★★★

  Dimensiuni model: 335*28*182 mm

  Număr de bucați: 158

  Dimensiuni pachet: 370*185*35 mm

  Timp de asamblare: 3-4 ore

  Greutatea pachetului: 1.139 kg

  Pusca noastra de asalt simulează utilizarea unei arme veritabile. Este distractiv să te joci la orice vârstă datorită numeroaselor sale funcții interactive. În plus, gloanțele puștii sunt din lemn și au o viteză suficient de mică pentru a nu te răni.

  Inginerii noștri au luat în considerare fiecare element al corpului de lemn al puștii. Are un încărcător cu opt gloanțe, precum și muniție de rezervă.

  O lunetă este instalată deasupra carcasei pentru a ajuta la o ochire mai precisă. Când trăgaciul este apăsat, iar banda de cauciuc este eliberată rapid, benzile elastice de cauciuc care alcătuiesc mecanismul de declanșare permit gloantelor să iasă din teava.

  Fiecare pasionat de arme tactice poate testa în siguranță pistolul nostru de asalt, un model 3D din lemn personalizat. Este posibil să organizati concursuri de tragere și jocuri autentice, interactive, cu operațiuni militare complexe.

  Folosim placaj șlefuit pentru a crea toate componentele pentru Pusca de asalt. Se simte bine la atingere și nu reprezintă nicio amenințare pentru mediu sau bunăstarea dumneavoastră.

  Setul de asamblare include instrucțiuni complete și ilustrative. Chiar dacă aceasta este prima ta experiență cu astfel de puzzle-uri, poți asambla pusca de asalt urmând instrucțiunile.

  Modelul 3D din lemn al puștii este un cadou minunat pentru cei care strâng arme de jucărie, se bucură de puzzle-uri provocatoare si considera construcția de puzzle-uri o activitate interesanta.

  Wood Trick
  4820195190357

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel mediu
  Nr. piese produs
  150-199 piese

  Referinte specifice

  ean13
  4820195190357

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.