Puzzle 3D Epic War, Balista grea de asediu, ROKR, Lemn, 142 Piese, KW401

  135,00 lei
  Include TVA

  Acesta este un model de balistă al unei vechi arme pe câmpul de luptă. Se scalează în funcție de balista originală, iar la aspect sunt adăugate elemente antice, cum ar fi modelele de buclă. În general, coarda arcului săgeții arbaletei are formă de arc, iar acest produs folosește arcul ca bază, iar coarda arcului corpului arbaletei a fost îmbunătățită pentru a se potrivi cu caracteristicile echipamentului antic de asediu.

  Modelele care se potrivesc cu echipamentul antic de asediu sunt îndoite în jurul bazei și al corpului arbaletei. Trebuie doar să apesati ușor pe trăgaci, apoi puteți experimenta bucuria de a opera echipamentul de asediu.

  Mecanism de angrenaj planetar.Baza este echipată cu o structură de angrenaj planetar, care poate realiza o rotație de 360 de grade, conducând astfel corpul arbaletei și ajustând poziția de tragere a arbaletei.

  Acționare cu mecanism cu clichet. Rotiți mânerul lateral, unghiul de înclinare al corpului arbaletei poate fi ajustat prin transmisia cu angrenaj, iar poziția poate fi fixată cu clichetul; pentru a regla unghiul în jos, trebuie să slăbiți clichetul și să rotiți din nou mânerul pentru a regla unghiul.

  Folosiți benzi de cauciuc pentru a acumula forță pentru a obține mecanismul de tensionare a corzilor; agățați coarda arcului cu cârlige, instalați săgeata în canelura pentru săgeți a corpului arbaletei, reglați unghiul corpului arbaletei și trageți de trăgaci.

  Specificație:

  Dimensiune produs: 210*185*190 mm

  Piese lemn: 142 buc

  Greutate: 0,52 kg

  Timp de asamblare: 3 ore

  6946785115529

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel mediu
  Nr. piese produs
  100-149 piese

  Referinte specifice

  ean13
  6946785115529

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.