Puzzle 3D Piececool, Motocicleta III, Metal, 218 piese

  215,00 lei
  Include TVA

  HP309-RK

  Dezlănțuiți-vă pasiunea pentru viteză și stil cu acest kit de modele metalice palpitante. Conceput pentru modelatori și pasionații de motociclete care caută o experiență de construcție palpitantă, acest kit vă permite să creați o replică uimitoare a unei motociclete sport care surprinde esența acestor mașini de înaltă performanță.

  Cu 218 de piese proiectate cu precizie, acest kit oferă o provocare satisfăcătoare, evaluată la nivelul 5 din 7. Fiecare componentă este pre-colorată, eliminând nevoia de vopsire și asigurând că modelul dvs. are un finisaj vibrant și realist imediat scos din cutie.

  De la liniile elegante la detaliile complicate, acest model de motocicleta sport este o adevărată operă de artă. Pe măsură ce asamblați piesele metalice cu precizie, veți asista la transformarea trusei într-o replică remarcabilă care prezintă esența vitezei și a eleganței.

  Măsurând L17 x L6,8 x H9,8 cm, modelul finit va impresiona prin autenticitate. Afișați-l cu mândrie pe raftul sau biroul dvs. și admirați măiestria meticuloasă care a intrat în crearea sa. Acest kit nu este doar o experiență de construcție, ci și o oportunitate de a aprecia ingineria complexă și designul aerodinamic care definește lumea motocicletelor sport.

  Provocați-vă și lăsați-vă pasiunea pentru viteză să se aprindă cu acest kit. Comanda acum și scufundă-te într-o călătorie captivantă a măiestriei, entuziasmului și măiestriei motocicletelor de înaltă performanță.

   

  Caracteristici tehnice:

  Greutate: 290 g

  Materialul produsului: otel

  Dimensiunea modelului asamblat: L17 x W6.8 x H9.8 cm

  Dimensiunea ambalajului: 12.5 × 1.6 × 22.5 cm

  Nivel de provocare: ★★★★★☆☆

  6927897209115

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel mediu
  Nr. piese produs
  200-299 piese

  Referinte specifice

  ean13
  6927897209115

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.