Puzzle 3D Motocicleta cruiser, ROKR, Lemn, 420 Piese

  232,00 lei
  Include TVA

  Cod Produs: LK504

  Modelul ROKR Motocicleta Cruiser LK504 este un Puzzle 3D din Lemn care oferă o experiență captivantă de asamblare și creează un model detaliat al unei Motociclete Cruiser clasică. ROKR Motocicleta Cruiser LK504 este potrivit atât pentru iubitorii de puzzle-uri, cât și pentru pasionații de motociclete. 

  Caracteristici Tehnice:

  • Număr de piese: 420 piese
  • Dimensiunea asamblată: 270 mm lungime x 116 mm lățime x 160 mm înălțime
  • Dimensiunea pachetului: 317 mm lungime x 233 mm lățime x 39 mm înălțime
  • Vârsta recomandată: 14 ani + (potrivit pentru adolescenți și adulți)
  • Timp estimat de asamblare: Aproximativ 4-6 ore (timpul poate varia în funcție de experiența și abilitățile fiecărei persoane)

   

   

  DISTRACTIV ȘI EDUCATIV

  Adolescenții și adulții cu vârsta de peste 14 ani se vor bucura să-și construiască propriul set de puzzle 3D din lemn. Crearea acestor puzzle-uri din lemn este provocatoare, distractivă și poate dura câteva ore, în funcție de ritmul și răbdarea lor. Aceste seturi de construcție din lemn vor dezvolta și stimula abilitatea adolescenților și adulților de a planifica și construi propriile structucturi, ca un adevărat arhitect sau inginer.
   

  DESIGN MODERN

  Aceste Puzzle-uri 3D din Lemn nu sunt doar funcționale și distractive, ci sunt și perfecte ca decorațiuni pentru casă sau birou. Sunt o alegere excelentă în materie de cadouri pentru aproape orice fel de ocazie precum zile de naștere sau de nume, Crăciun, Paște, Ziua Copilului etc. Este un cadou minunat care va aduce bucurie și entuziasm în astfel de ocazii speciale. 
   

  INSTRUCȚIUNI DE ASAMBLARE

  Fiecare piesă este pre-tăiată și se potrivește perfect cu celelalte, facilitând procesul de asamblare. Nu este nevoie de adezivi sau instrumente suplimentare, totul este inclus în pachet (unele puzzle-uri vin insoțite cu soluții de lipire pentru părțile subțiri sau unde este necesară lipirea pieselor).  Cu tehnologia de tăiere cu laser, placa de lemn pre-tăiată va fi ușor de separat în bucăți individuale. Utilizând lemn sigur și ecologic provenit din copaci naturali, fără aditivi toxici, chiar și copiii pot juca în siguranță cu aceste seturi. Puzzle-urile vin cu instrucțiuni clare, simple și foarte detaliate în limba engleză, precum și ilustrații. Urmați pașii din instrucțiuni și veți construi rapid și corect puzzle-urile 3D din lemn.
   

  FĂ-ȚI AMINTIRI FRUMOASE

  Construiește Puzzle-uri 3D din Lemn alături de cei dragi și fă-ți amintiri frumoase alături de cei dragi. Aceasta este o activitate distractivă și interactivă care poate fi savurată împreună cu familia și prietenii. Construirea unui Puzzle din Lemn aduce ocazia de a petrece timp de calitate, de a lucra împreună și de a-ți pune abilitățile la încercare. Așadar, cumpărați un Puzzle 3D din Lemn și bucurați-vă de momente pline de bucurie și creativitate alături de cei dragi!
   

  PUZZLE 3D EDUCAȚIONALE

  Puzzle-urile sunt concepute special pentru a dezvolta și stimula abilitățile creierului. De asemenea, rezolvarea Puzzle-urilor 3D din Lemn oferă o modalitate plăcută de relaxare și de a petrece timp de calitate alături de cei dragi. Această activitate stimulează dezvoltarea abilităților cognitive, îmbunătățește memoria, încurajează raționamentul, dezvoltă perspicacitatea și promovează creativitatea. Indiferent de vârstă, Puzzle-urile 3D din Lemn te vor provoca într-un mod distractiv și educativ.
   

  DECORAȚIUNI PERFECTE

  Puzzle-urile 3D din Lemn sunt perfecte ca decorațiuni pentru casă sau birou. Pot fi plasate oriunde, pe rafturi sau noptieră, pe birou sau în bibliotecă. Puzzle-urile 3D din lemn adaugă un farmec aparte și o notă de eleganță spațiului în care sunt expuse. Vor îmbogăți decorul casei, a biroului sau a bibliotecii.
   

  APROAPE DE NATURĂ

  Toate Puzzle-urile din Lemn sunt realizate din placaj de mesteacăn natural, sunt sigure pentru copii, iar toate piesele sunt reciclabile. Nu este necesară utilizarea de adeziv în procesul de asamblare. Copiii se pot juca în siguranță cu seturile de construcție pentru că nu conțin substanțe chimice nocive.  

  6946785117011

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel avansat
  Nr. piese produs
  300-500 piese

  Referinte specifice

  ean13
  6946785117011

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.