Puzzle 3D mecanic, Iahtul Exploratorul Oceanului, WT, lemn, 565 piese

  230,00 lei
  Include TVA

  Porneste in explorarea misterelor subacvatice in acest Ocean Explorer! Ca orice jucarie din portofoliul nostru, acest model incurajeaza imaginatia,  timpul petrecut in familie si proiectele care modeleaza mintile si mainile  creative. Da start distractiei si creativitatii!

  Detalii tehnice:

  Material: Lemn ecologic

  Tip de miscare: Mecanica

  Asamblare: Fara adeziv

  Asamblare: DIY

  Numar de piese: 565

  Dimensiune asamblata:  478*194*105 mm

  Dimensiune pachet: 370*185*50 mm

  Varsta recomandata: 14+

  Calypso este una dintre cele mai faimoase nave din lume. A aparținut exploratorului și inventatorului Jacques-Yves Cousteau. Am decis să-i aducem un omagiu acestuia și să creăm puzzle-ul 3D din lemn al lui Calypso.

  La bordul ambarcațiunii veți găsi copii ale echipamentelor speciale pe care Jacques-Yves Cousteau le-a folosit în cercetările sale.

  Această navă era un detector de mine explozive obișnuit până când oceanograful de renume mondial Jacques-Yves Cousteau a convertit-o.

  Elicopterul Padan, compartimentul de observare subacvatică, echipamente științifice, mini-submarine, scutere subacvatice și multe altele au fost instalate de Cousteau pentru a reface nava în legendarul Calypso.

  Un model unic 3D din lemn pe care să îl adăugați la colecția dvs. este iahtul de explorare oceanică. Toți admiratorii lui Jacques-Yves Cousteau și cei care se bucură de yachting și de explorari marine se vor bucura de acest model. Dacă urmariți cu strictețe instrucțiunile, asamblarea acestuia va fi o provocare adevarata.

  Nu trebuie să vă îngrijorați că mediul este afectat, deoarece toate materialele pe care le folosim pentru a realiza modelul sunt sigure. Benzile de cauciuc, scobitorile și piesele din lemn alcătuiesc acest model 3-D din lemn.

  Modelul nostru are acum mai multe piese cu tematică nautică. De exemplu, deoarece Calypso este o navă de cercetare, puteți vizualiza anumite echipamente de cercetare la bord. Multe dintre instrumentele navei lui Jacques-Yves Cousteau au fost creațiile sale și au fost mereu acolo.

  Modelul finit va arăta grozav pe masa sau pe raft și va fi un cadou minunat pentru pasionații de puzzle-uri!

  Wood Trick
  5905215720222

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel avansat
  Nr. piese produs
  peste 500 piese

  Referinte specifice

  ean13
  5905215720222

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.