Puzzle Mecanic 3D din metal, Time for Machine, Model radiocontrolat, Sherp

  899,00 lei
  Include TVA

  Material: otel inoxidabil

  Dimensiune: 125*77*85 mm 

  Greutate: 350 g (0,77 lb)

  Numar de piese: 165

  Treapta de transmisie: 4WD

  Moduri de viteza: 3

  Slot baterie pentru 4 baterii AA (model)

  Slot baterie pentru 2 baterii AAA (RC)

   

  * bateriile nu sunt incluse

  Faceți cunoștință cu setul nostru de construcție a vehiculelor utilitare SHERP, o versiune mai mică a vehiculului de teren №1 conform TopGear. Suntem mândri să anunțăm o colaborare cu companiile Sherp și Argo Sherp din Canada și America de Nord, iar ceea ce ne face și mai mândri este faptul că acest câștigător al premiului este compatriotul nostru etichetat cu semnul scut „Made in Ukraine”. Îndrăznim să spunem că micul nostru exemplar reflectă perfect temperamentul și noblețea acestei mașini aventuroase și ambițioase.

  SHERP este întotdeauna gata să ofere un umăr prietenos celor a căror misiune este să supraviețuiască în timp ce depășesc dificultățile naturale: specialiști precum geologi, lucrători petrolieri, agenți de salvare, precum și pescari, vânători, șoferi extremi și călători. Este de remarcat faptul că, în parteneriat cu Programul Alimentar Mondial al Națiunilor Unite (PAM), SHERP luptă împotriva foametei în mai multe țări din întreaga lume.

  Modest și oarecum stângaci la prima vedere, SHERP se dovedește a fi un războinic încăpățânat și hotărât atunci când scopul tău este la fel de nobil ca să livrezi alimente în zone inaccesibile sau să salvezi oameni în dezastre naturale. Brutal din exterior, nu are temperament distructiv. Misiunea sa este de a ajuta, nu de a distruge.

  Creaturile mari visează să zboare, iar eroul nostru nu face excepție. Deși fără aripi, SHERP nu este destinat disperării și continuă să se îndrepte cu încăpățânare spre țintă depășind obstacole aproape verticale, pante abrupte, bolovani mari stâncoși și copaci căzuți. Sherp by Time for Machine are roți de cauciuc și un corp metalic. La fel ca adevăratul Sherp, setul nostru de construcție se poate întoarce pe loc datorită rotirii independente a roților pe fiecare parte. Modelul este navigat de telecomanda care are 4 butoane pentru a controla miscarea rotilor si o maneta de viteza pentru 3 moduri de viteza. Modelul oferă emoții pozitive incredibile atât în timpul montajului, cât și atunci când modelul depășește obstacolele.

  Există multe moduri de a spune unei persoane: „Îți admir puterea. Mă simt atât de în siguranță când ești aproape. Ești atât de util! Știu că mă pot baza întotdeauna pe tine. Mă bucur să fiu membru al echipei tale! Am încredere în tine! Ești foarte specială!” Dar oferind cadou setul nostru de construcție SHERP este cel mai bun mod de a-l arăta.

  0850009324603

  Fisa tehnica

  ID eMAG
  953
  ID EMAG_HU
  953
  ID EMAG_BG
  243

  Referinte specifice

  ean13
  0850009324603

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.