Puzzle Mecanic 3D din metal, Time for Machine, Ferro Masina de sport, 69 piese

  149,00 lei
  Include TVA

  Un nou model din seria Hot cu mecanism inerțial și roți din cauciuc. Modelul arată grozav și are o adâncime structurală în design și, ca și mașinile reale, poartă elemente de design funcționale. Capota modelului poate fi deschisă, la fel ca capotele mașinilor de curse din anii șaptezeci.

  Această capotă spațioasă acoperă mai mult de jumătate din dimensiunea întregii mașini. Tot la Masina de sport Ferro, capota permite accesul la micul mecanism de inserare. Acest aspect facilitează asamblarea modelului.

  În general, la asamblarea modelelor, veți asambla mai întâi cadrul interior și apoi veți pune corpul exterior. Modelul are trei poziții ale axei frontale.

  Aceasta este și prima dată când am folosit roți de cauciuc în seria Hot. Acest tip de roți facilitează accelerarea modelului și au o tracțiune mai bună. De asemenea, este plăcut să răsuciți pur și simplu aceste roți în mâini și să simțiți rezistența și accelerația micuței fiare mecanice sub capotă.

  Numarul de piese: 69

  Dimensiuni model: 107х40х28 mm

  Dimensiuni pachet: 170 х 170 х 7 mm

  Include: 2 plăci cu piese, 4 roți dințate suplimentare, piese din cauciuc, rulment, clești, pila, cârpă pentru lustruire și instrucțiuni

  Greutate: 170 g

  Material: Oţel inoxidabil

  8500093246283

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel mediu
  Nr. piese produs
  0-99 piese

  Referinte specifice

  ean13
  8500093246283

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.