Puzzle 3D Piececool, Masina Militara Willys MB, Metal, 221 piese,

  195,00 lei
  Include TVA

  HP311-KS

  Vă prezentăm setul de model din metal Piececool al legendarului Willys MB Jeep, un vehicul iconic care simbolizează robustețea, versatilitatea și spiritul aventurii. Acest kit meticulos proiectat aduce la viață acest vehicul istoric, oferind o experiență de construcție captivantă atât pentru entuziaști, cât și pentru colecționari.

  Cu 221 de piese realizate cu precizie, acest kit oferă o provocare satisfăcătoare care vă permite să vă scufundați în lumea modelării metalelor. Fiecare componentă a fost proiectată cu meticulozitate pentru a asigura o potrivire perfectă, rezultând o replică remarcabilă a Jeep-ului Willys MB. Fabricat din oțel 430 durabil, acest model emană autenticitate și durabilitate, captând esența vehiculului original.

  Măsurând 13,2 cm în lungime, 6,4 cm în lățime și 6,7 cm în înălțime, modelul Piececool Willys MB Jeep este o dovadă a măiestriei și admirației dumneavoastră pentru acest automobil atemporal. Pe măsură ce asamblați fiecare piesă, veți vedea cum se îmbină detaliile complicate, de la grila frontală și farurile, până la cadrul robust și designul caracteristic al roților.

  Odată finalizat, afișați cu mândrie modelul dumneavoastră Piececool Willys MB Jeep și minunați-vă de nivelul impresionant de detaliu care a fost surprins. Rezistența și versatilitatea acestui vehicul iconic vor fi prezentate în colecția dvs., atrăgând atenția și stârnind conversații printre admiratorii istoriei și măiestriei auto.

  Comandați astăzi setul de model Piececool Willys MB Jeep și porniți într-o călătorie captivantă de construcție, măiestrie și apreciere pentru acest vehicul legendar. Explorați posibilitățile, răsfățați-vă pasiunea pentru modelarea metalelor și creați o capodoperă care va fi prețuită în anii următori.

   

  Caracteristici tehnice:

  Greutate: 243 g

  Materialul produsului: otel

  Dimensiunea modelului asamblat: 13.2l x 6.4w x 6.7h cm

  Dimensiunea ambalajului: 12.5 × 1.6 × 22.5 cm

  Nivel de provocare: ★★★★☆☆☆

  6927897209153

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel mediu
  Nr. piese produs
  200-299 piese

  Referinte specifice

  ean13
  6927897209153

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.