Puzzle 3D mecanic, Mad Buggy, WT, lemn, 322 piese

  225,00 lei
  Include TVA

  Mad Buggy va fi apreciat de toti fanii curselor extreme, masinilor modificate si ai filmul „Mad Max”, film care ne-a inspirat sa cream acest model.

  Detalii tehnice:

  Complexitate: ★★★

  Dimensiuni model: 255*110*125 mm

  Număr de bucați: 322

  Dimensiuni pachet: 365*185*35 mm

  Timp de asamblare: 6-8 ore

  Greutatea pachetului: 0,818 kg

  Principalul mijloc de transport din renumitul film „Mad Max” a fost Buggy.

  Aceste vehicule au fost transformate din jeepuri prin fortificarea suspensiei, reducerea componentelor străine și sporirea siguranței vehiculului. Acest model 3D din lemn vă permite să experimentați emoția curselor reale în masini speciale.

  Modelul nostru prefabricat are un actuator manual pentru motorul său mecanic.

  Motorul este pornit de un arc, care permite modelului din lemn să se deplaseze până la 8 metri pe o suprafață plană. Mad Buggy are suspensie îmbunătățită, ceea ce ajută modelul 3D să treacă peste obstacole.

  Un model 3D personalizat din lemn care include peste 300 de componente și oferă ore de divertisment intrigant! Atât concurenții, cât și spectatorii primesc un plus de adrenalină, fior și energie de la „Mad Buggy”. Modelul 3D prefabricat este un cadou excelent pentru pasionații de puzzle-uri.

  Setul include instrucțiuni complete pentru asamblarea modelului din lemn, iar fiecare componentă este construită din placaj durabil. Va dura câteva ore pentru a finaliza procesul interesant de asamblare a constructorului.

  Am proiectat modelul nostru special, astfel încât să puteți vedea cum funcționează motorul.

  Pentru cei cărora le place să colecteze puzzle-uri și diverși constructori de puzzle-uri, există Mad Buggy. Odată construit, modelul poate fi afișat pe birou sau adăugat la o colecție. 

  Wood Trick
  5905215720086

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel mediu
  Nr. piese produs
  300-500 piese

  Referinte specifice

  ean13
  5905215720086

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.