Puzzle 3D mecanic, Locomotiva R17, WT, lemn, 405 piese

  349,00 lei
  Include TVA

  Ia-ti bilet si imbarca-te intr-o aventura de inginerie si explorare a cailor ferate cu ajutorul Locomotivei R17. Ca orice jucarie din portofoliul nostru, acest model  incurajeaza imaginatia,  timpul petrecut in familie si proiectele care modeleaza mintile si mainile.  Da start distractiei si creativitatii!

  Detalii tehnice:

  Material: Lemn ecologic

  Tip de miscare: Mecanica

  Asamblare: Fara adeziv

  Asamblare: DIY

  Numar de piese: 405

  Dimensiune asamblata: 870*180*130 mm

  Dimensiune pachet: 370*185*50 mm

  Varsta recomandata: 14+

  În întreaga lume, aburul a fost principala sursă de energie feroviară.

  Cu toate acestea, doar un număr mic de locomotive cu abur sunt încă folosite astăzi, deoarece locomotivele cu motor diesel și-au luat locul ca forță dominantă.

  Compania, industria și mașinile sofisticate vor fi întotdeauna datori acelor grei fierbinți. Puteți porni modelul nostru de locomotivă R17 cu un motor specific, îl puteți plasa pe șină și observați cum se mișcă. Ca rezultat, veți dobândi mai multe cunoștințe despre transportul feroviar.

  Cea mai fascinantă secțiune este cea interactivă.

  Fanii componentelor interactive pot acum deschide/închide ușile, pot ridica acoperișul și pot coborî treptele trenului.

  Trenul poate circula și fără șine. Locomotiva se poate deplasa până la câțiva metri cu o singură încărcare dacă modelul și șinele sunt asamblate corect.

  Un model unic 3D din lemn numit Locomotive R17 poate fi adăugat la colecția dvs.

  Având în vedere că modelul asamblat are elemente în mișcare, puzzle-ul din lemn va fi distractiv de asamblat și, în consecință, va fi un joc fantastic.

  Puteți construi un model 3D al lemnului folosind instrucțiunile detaliate. Acestea explică ce componente să se conecteze și în ce ordine, pas cu pas. Nu veți avea nevoie de lipici sau alte consumabile suplimentare pentru a o finaliza. Modelul necesită abilități considerabile de asamblare. Facem acest lucru pentru ca tu să poți experimenta adevărata bucurie inginerească. Cu ajutorul instructiunilor, Locomotiva R17 poate fi montata in 6 pana la 8 ore. Cerând ajutorul prietenilor tăi, poți construi mai rapid!

  Toate componentele Locomotivei R17 sunt fabricate din lemn sigur pentru mediu. Tu și mediul înconjurător sunteți complet în siguranță de la utilizarea acestui set de construcție din lemn.

  Pentru pasionații de trenuri, puzzle-uri și diverși constructori, Locomotive R17 este un puzzle distractiv. Un astfel de model este potrivit pentru a oferi cadouri tuturor, inclusiv prietenilor, colegilor, cunoscuților și membrilor familiei. Odată ce modelul este asamblat, o persoană se poate juca cu el oricând dorește și se poate folosi pentru a decora un raft sau o masă din camera sa.

  Wood Trick
  5905215720055

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel avansat
  Nr. piese produs
  300-500 piese

  Referinte specifice

  ean13
  5905215720055

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.