Puzzle 3D mecanic, Atlantic Express, WT, lemn, 636 piese

  425,00 lei
  Include TVA

  Atlantic Express este un model 3D care poate fi asamblat cu propriile maini. Atunci cand am creat acest model, ne-am inspirat din celebrul Atlantic Express, prima locomotiva de acest gen pe vremea primelor cai ferate.

  Detalii tehnice:

  Complexitate: nivel 5

  Dimensiuni model: 680*110*105 mm

  Număr de piese: 636

  Dimensiuni pachet: 365*365*35 mm

  Timp de asamblare: 8-9 ore

  Greutatea pachetului: 1.917 kg

  Călătoria cu Atlantic Express a fost considerată un privilegiu și un motiv de mândrie.

  A fost printre cele mai vechi și cele mai bune locomotive făcute în mod explicit pentru transportul de oameni. Așadar, pe lângă locomotivă, modelul nostru Atlantic Express din lemn include și un vagon detașabil pentru pasageri.

  Oricine montează acest kit va fi încântat de detaliile sale rafinate.

  Chiar și acum, locomotiva noastră din lemn se poate mișca. Acționarea motorului, care funcționează cu benzile de cauciuc furnizate, face acest lucru fezabil. Veți avea nevoie de aproximativ 8 ore pentru a pune împreună toate detaliile Atlantic Express.

  Atlantic Express este un model tridimensional din lemn personalizat, care ar arăta grozav în orice cameră.

  Aspectul adevăratului Atlantic Express a fost recreat cu meticulozitate. Modelul nostru din lemn include un vehicul și o locomotivă. Puteți examina caracteristicile sale minuscule, cum ar fi mobilierul și spațiul pentru dormitor și lounge, unde pasagerii renumitului tren se puteau aduna și mânca în timpul călătoriei.

  Modelul vine cu instrucțiuni de asamblare amănunțite, care vă vor face munca mult mai simplă. Ar fi chiar mai bine dacă ați implica prietenii sau familia!

  Folosim placaj durabil pentru a crea modelele noastre din lemn, astfel încât trenul Atlantic Express să nu aibă un efect negativ asupra mediului.

  Cu modelul 3D al Atlantic Express, vă puteți distra pe dumneavoastră și familia dumneavoastră în timp ce rezolvați o problemă adevarata. Toți pasionații de căi ferate și cei cărora le plac puzzle-urile ciudate vor adora acest cadou!.

  Wood Trick
  5905215720154

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel avansat
  Nr. piese produs
  peste 500 piese

  Referinte specifice

  ean13
  5905215720154

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.