Puzzle 3D mecanic, Masina de pompieri, WT, lemn, 636 piese

  425,00 lei
  Include TVA

  Pentru cei curioși despre modul în care este proiectat un camion de pompieri, avem o opțiune de bricolaj fantastic. Puteți explora funcționarea interioară și capacitățile acestui vehicul prin asamblarea modelului nostru detaliat 3D din lemn al unui camion de pompieri. Se mândrește cu un nivel ridicat de detalii, de la echipamente de salvare în interior până la scari extensibile și scări mobile de incendiu. Asamblați acest puzzle uimitor și pregătiți-vă pentru o misiune de salvare!

  Detalii tehnice:

  ·        Complexitate: nivel 5

  ·        Dimensiuni model: 452*140*105 mm

  ·        Număr de piese: 636

  ·        Dimensiuni pachet: 365*365*35 mm

  ·        Timp de asamblare: 8-10 ore

  ·        Greutate: 2,62 kg

  Rescue Firetruck image with text 1

  Apa și viteza sunt cele mai importante lucruri pentru a stinge focul

  Focul nu așteaptă niciodată, de aceea viteza unei mașini de pompieri este atât de crucială. Înainte de dezvoltarea utilajelor în secolul al XIX-lea, apa și pompierii ajungeau cu vehicule trase de cai, care se deplasau cu aproximativ 20 km/h. Camioanele moderne de pompieri pot rula cu 110 km/h sau mai mult, permițându-le să ajungă la fața locului în cel mai scurt timp posibil și sunt complet echipate pentru a lupta împotriva incendiilor și a salva vieți. Inginerii noștri au recreat designul original al unui adevărat camion de pompieri, de la aspectul său până la elementele din secțiunea de salvare.

  Rescue Firetruck image with text 2

  Asamblați 636 de piese și puneți în mișcare Camionul de pompieri!

  Cu acest număr impresionant de elemente, Camionul de pompieri este unul dintre cele mai mari modele de mașini din lemn ale noastre. Echipat cu un motor cu arc, se poate deplasa pana la 6 metri. Acest model are un design realist și interactiv. Include o cabină cu trei locuri pentru pompieri și un compartiment mare de salvare cu numeroase elemente detașabile precum stingătoare, hidranți, scări, conuri de incendiu și multe altele. În plus, există o scară extensibilă care poate atinge o înălțime de 88 cm.

  Rescue Firetruck information image

  Fiind un model cu cel mai înalt nivel de complexitate, Masina de pompieri va atrage în special utilizatorii experimentați de bricolaj. Dar chiar și începătorii în asamblare pot face față acestei provocări inginerești cu ajutorul manualului detaliat inclus în kitul de construcție a mașinii.

  Una dintre caracteristicile cheie ale acestui model este că designul său reproduce cu fidelitate un adevărat camion de pompieri până în cele mai mici detalii. În timp ce asamblați acest constructor 3D, veți avea de-a face cu o cabină realistă, 6 roți puternice, suporturi mobile și un set complet de scări de salvare. Pentru a face camionul nostru de pompieri cât mai aproape de original, am adăugat pedale, ștergătoare, faruri, suporturi pentru pahare și alte piese ale vehiculului.

  Întregul model este construit din placaj lustruit și este sigur atât pentru sănătatea dumneavoastră, cât și pentru mediu. Toate componentele camionului de pompieri de salvare pot fi asamblate fără a fi nevoie de lipici sau alte consumabile suplimentare.

  Wood Trick
  5905215720376

  Fisa tehnica

  Nivel dificultate
  Nivel avansat
  Nr. piese produs
  peste 500 piese

  Referinte specifice

  ean13
  5905215720376

  Nu există recenzii ale clienților pentru moment.